Stiri despre mihai tatulici

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mihai Tatulici după Mihai Tatulici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Tatulici după Mihai Tatulici

  Ce face în prezent Mihai Tatulici? Joacă golf. Am aflat aceasta chiar de la el, după ce l-am întrebat cum reuşeşte să-şi păstreze o siluetă de adolescent. Nu este prima dată când mă ia prin surprindere cu acţiunile lui, exorbitante şi provocatoare ca ale „marelui Gatsby“.

 • Cum m-a păcălit Mihai Tatulici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum m-a păcălit Mihai Tatulici

  Nu m-am numărat niciodată printre admiratorii lui Mihai Tatulici. Fapt care nu m-a împiedicat să îi recunosc statutul de autentic, talentat şi, mai cu seamă, orientat om de televiziune.Cum nu am citit prea des Viaţa studenţească, loc unde a lucrat până în 1980 dl. Tatulici, ca urmare a unei repartiţii guvernamentale de tip special de care în anii 70 nu beneficiau decât absolvenţii fără hibe la dosar, nu ştiu ce scria şi cum scria acolo domnia-sa.

 • Mihai Tatulici a dat o lecţie postului B1 TV: jurnalistul a criticat în direct burtierele „senzaţionale“ din emisiunea în care era invitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Tatulici a dat o lecţie postului B1 TV: jurnalistul a criticat în direct burtierele „senzaţionale“ din emisiunea în care era invitat

  Jurnalistul şi prozatorul Mihai Tatulici (67 de ani) a taxat dur postul de televiziune B1 TV, la care a fost invitat în direct, precizând că moderatorul, Cătălin Striblea, şi producătoarea emisiunii sunt „în siajul fabulos al lucrurilor incredibile“, deranjat de burtierele „senzaţionale“ folosite de televiziune pentru a-l prezenta, scrie Paginademedia.ro.

 • Conexiuni. Meleşcanu, Ponta, Tatulici, Georgescu, Calotă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conexiuni. Meleşcanu, Ponta, Tatulici, Georgescu, Calotă

  Memoria oamenilor e uneori mai puternică decât memoria documentelor. Pentru ceea ce urmează nu există hârtii irefutabile, probe devastatoare sau interceptări înmărmuritoare. Există doar amintirile unor oameni asupra unor evenimente pe care le-au trăit şi despre care credeau că sunt pur întâmplătoare, fără nicio legătură între ele. Iar acum încep să aibă îndoieli.

 • Distrugătorul Speranţa, istoria recentă cu personaje fictive
străvezii: marinarul-preşedinte Traian Spulber, medicul Pornescu şi alţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distrugătorul Speranţa, istoria recentă cu personaje fictive străvezii: marinarul-preşedinte Traian Spulber, medicul Pornescu şi alţii

  „Distrugătorul Speranţa”, romanul proaspăt lansat de Mihai Tatulici, urmăreşte povestea unui „marinar deştept şi cu noroc”. Cartea atrage atenţia – mai întâi – prin titlu şi prin copertă. Şi, ca să nu bâjbâim prea mult, pe coperta cărţii tronează o caricatură a unui marinar care seamănă izbitor cu preşedintele Băsescu care stă pe o plută, în mijlocul mării – evident, sprijinit pe un butoi.

 • Mihai Tatulici, către jurnaliştii în devenire: „Nu există «Nu ni se dau şanse». Nu vă daţi voi şanse“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Tatulici, către jurnaliştii în devenire: „Nu există «Nu ni se dau şanse». Nu vă daţi voi şanse“

  Studenţii Şcolii de Televiziune „Tudor Vornicu“ au luat parte luni, de la 11.00, la o întâlnire cu câţiva dintre jurnaliştii profesionişti din România: Emil Hurezeanu, Doru Buşcu, Robert Turcescu şi moderatorul discuţiei, Mihai Tatulici. Subiectul dezbătut a fost „Generaţii de jurnalişti şi aptitudini ale jurnaliştilor în presă“.

 • Povestea unui marinar care a ajuns şef de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea unui marinar care a ajuns şef de stat

  Ultracunoscutul om de televiziune Mihai Tatulici a publicat în tinereţe şi proză, de care puţini cititori îşi mai aduc aminte.  El revine, acum, la dragostea dintâi, punând în circulaţie un roman satiric-excentric-provocator, despre viaţa politică de azi: „Distrugătorul «Speranţa» sau povestea unui marinar deştept şi cu noroc” .

 • VIDEO Mihai Tatulici, despre cartea „Distrugătorul Speranţa“: „Totul e ficţiune, e pură imaginaţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mihai Tatulici, despre cartea „Distrugătorul Speranţa“: „Totul e ficţiune, e pură imaginaţie“

  La evenimentul de luni seară, de la Sala Dalles, jurnalistul şi prozatorul Mihai Tatulici şi-a lansat două cărţi: „Distrugătorul «Speranţa» sau povestea unui marinar cu noroc“ şi „Plăcerea de a trăi şi de a găti. 33 de reţete încercate pentru prieteni“. Despre volume au vorbit, alături de autor, jurnalistul Ion Cristoiu, criticul literar Alex Ştefănescu regizorul Dan Chişu şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

 • Despre modele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre modele

  M-a tentat tema din acest an a colocviilor revistei Mozaicul – „Craiova – modele de legitimare şi valori europene”, aşa că am răspuns pozitiv invitaţiei de a avea o intervenţie. Am crezut că îmi va fi uşor să aleg dintre personalităţile culturale, ştiinţifice, politice, pe care Craiova le-a dat de-a lungul vremii, una care să se potrivească.

 • Mihai Tatulici pleacă de la
Realitatea TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Tatulici pleacă de la Realitatea TV

  Mihai Tatulici părăseşte Realitatea TV după opt ani petrecuţi la acest post. Jurnalistul a depus astăzi actele prin care denunţă contractul cu postul de televiziune, potrivit paginademedia.ro.

 • Soţia lui Mihai Tatulici, omul de legătură al lui Nuţu Cămătaru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soţia lui Mihai Tatulici, omul de legătură al lui Nuţu Cămătaru

  Numele Mihaelei Tatulici apare în rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT. Aceasta ar fi intermediat o întâlnire unei femei cu Nuţu Cămătaru, cu care era prietenă, şi care ar fi urmat sărecupereze o datorie de 400.000 de dolari.

 • Mihai Tatulici, fost angajat al TVR: „Iliescu nu putea lua puterea fără Televiziune“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Tatulici, fost angajat al TVR: „Iliescu nu putea lua puterea fără Televiziune“

  Într-un interviu ce va continua şi în ziarul de mâine, Mihai Tatulici „spală“ Televiziunea Română Liberă de orice implicare în diversiunea din decembrie 1989.  În decembrie 1989, Mihai Tatulici era un tânăr realizator din Televiziunea Română despre care colegii vorbeau pe la colţuri că ar fi în graţiile lui Nicu Ceauşescu.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Verişoara lui Băsescu", profesoară concediată pentru boli psihice

  O femeie care s-a recomandat drept verişoara preşedintelui a ridicat în numele acestuia premiul de la Gala „Zece pentru România“. Vecinii Danielei Alexandra Zanfirescu susţin că aceasta este schizofrenică. În 2007 ea a fost dată afară de la Şcoala nr. 86 din Capitală, unde preda muzica.

 • Destăinuiri:Despre prejudecăţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destăinuiri:Despre prejudecăţi

  Aşa cum le spune şi numele, prejudecăţile nu sunt altceva decât gândurile ce ne întunecă minţile, înainte de a începe să funcţioneze judecăţile!

Modifică Setările