Stiri despre masa de seara

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gustări de seară bune pentru siluetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări de seară bune pentru siluetă

  În efortul de a avea o dietă sănătoasă şi echilibrată, multe persoane evită gustările ”bune” seara. Este adevărat că metabolismul lucrează la capacitate mai mică pe timpul nopţii, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci flămândă. De fapt, este recomandat să mănânci ceva înainte de culcare deoarece te ajută să dormi mai bine şi să-ţi completezi dieta.

 • Alimente ideale pentru cină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente ideale pentru cină

  Cina este un obicei zilnic pentru circa şapte din zece români, potrivit unui studiu realizat, recent. Procentul celor care iau masa de seară în fiecare zi este mai scăzut în rândul femeilor (doar 64% dintre acestea) şi mai ridicat în rândul persoanelor cu vârsta peste 40 de ani (73%).

 • Alimente pe care le poţi mânca seara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente pe care le poţi mânca seara

  Indiferent care este motivul pentru care urmezi o dietă, nu este indicat ca aceasta să excludă cina. Dar fiindcă procesul digestiv este mai lent în timpul somnului, trebuie să alegi cu atenţie ce pui în farfurie înainte de culcare. Dacă încă eşti în căutarea unui meniu, citeşte în continuare care sunt acele alimente pe care le poţi mânca seara.

 • Cinele târzii, responsabile de accidentele cerebrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinele târzii, responsabile de accidentele cerebrale

  Pentru a preveni apariţia accidentului vascular cerebral (AVC), după masa de seară nu ar trebui să mergem imediat la culcare, potrivit oamenilor de ştiinţă greci de la Şcoala Medicală a Universităţii „Ioannina”.