marinare - ultimele știri
Friptura de miel este unul dintre preparatele tradiţionale nelipsite de pe masa de Paşte. Pe lângă o carne de calitate, extrem de important este şi procesul de marinare, pentru a avea în farfurie o friptură fragedă, aromată, cu un gust excepţional. D...
Friptura este nelipsită de pe mesele de Sărbători, fie că e de porc, pui, curcan sau vită. Secretul unei fripturi fragede şi suculente constă în marinarea cărnii. Acest procedeu era folosit în trecut şi pentru conservare, dar astăzi are rolul de a fr...
Marinarea este o metodă de aromatizare şi frăgezire a cărnii folosită de sute de ani. Este o tehnică prin care carnea sau peştele sunt lăsate pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă într-un lichid, cu condimente, iar rezultatele sunt spectaculoase...
Secretul gustului delicios al mâncării stă în timpul de preparare termică a păstăilor, dar şi în ingredientele cu care se amestecă şi de la care preiau aromele....
Frăgezirea cărnii este un proces relativ simplu, prin care carnea îşi modifică consistenţa astfel încât să fie mai uşor de consumat. Pe lângă metodele mecanice, prin batere şi înţepare, există şi soluţii prin marinare şi păstrare în saramură care adu...
La manifestările dedicate Zilei Marinei Române, Poliţia de Frontieră participă şi în acest an, alături de Forţele Navale Române, la festivităţile care se vor derula la Constanţa, Mangalia, Tulcea, Galaţi, Călăraşi, Giurgiu şi Drobeta Turnu Severin....