Stiri despre mansarde

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A fost sistată construcţia a 62 de mansarde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost sistată construcţia a 62 de mansarde

  Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor a convocat o şedinţă cu proiectanţi, experţi tehnici, reprezentanţi ai Primăriei municipiului Chişinău, Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale pentru a discuta problema mansardării în Republica Moldova

 • Primăria Chişinău a anulat autorizaţiile de construcţie pentru 20 de mansarde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Chişinău a anulat autorizaţiile de construcţie pentru 20 de mansarde

  Cei care construiesc mansarde vor fi nevoiţi să prezinte mai multe acte decât până în prezent, pentru eliberarea autorizaţiilor corespunzătoare. Primăria municipiului Chişinău a modificat regulamentul privind aceste construcţii după ce, la începutul lunii mai, 28 de apartamente au fost distruse într-un incendiu care a cuprins mansarda unui bloc.

 • Avantajele şi dezavantajele apartamentului la mansardă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele şi dezavantajele apartamentului la mansardă

  Sunt mai ieftine, se construiesc mai repede şi te afli mereu la înălţime. Şi asta cu preţul de a urca numai pe scări sau de a descoperi în spatele ofertelor atractive defecte de construcţie care se pot agrava în timp.

 • Ce locuințe ieftine găsești în Chișinău. Vezi GALERIA FOTO!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce locuințe ieftine găsești în Chișinău. Vezi GALERIA FOTO!

  Preţurile variază de la 9.900 de euro, pentru o cameră în cămin, la 20.000 pentru o garsonieră în zone periferice ale Capitalei sau un apartament la mansardă. Experţii susţin că jumătate din tranzacţii sunt făcute de moldovenii care decid să plece din ţară. Alţi 30% din cei care vând o fac pentru că nu-şi permit să plătească facturile.

 • Războiul mansardelor între antreprenori şi locatari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul mansardelor între antreprenori şi locatari

  Locatarii unui bloc din sectorul Râşcani din Capitală acuză firma care a construit mansarde pe acoperişul lor că nu și-a respectat obligaţiile contractuale. Autorităţile locale spun că în oraș au loc sute de astfel de conflicte şi un nou regulament ar pune punct neînţelegerilor.

 • Iaşi: „Afacerea mansardelor“ a ajuns pe masa judecătorilor (UPDATE)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: „Afacerea mansardelor“ a ajuns pe masa judecătorilor (UPDATE)

  Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe Teodor Coman, patronul Trustului de Construcţii Moldova, şi pe directorii Bogdan Chiriac şi Iulian Ilie. Printre acuzaţiile aduse în dosar se numără cele de înşelăciune şi instigare la fals sub semnătură privată.

 • Locuinţe distruse de ţeparul mansardelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuinţe distruse de ţeparul mansardelor

  Oamenii îşi blesteamă şi acum zilele, după ce au căzut de acord să cedeze terasa blocului lui Teodor Coman (fost Simileac), anchetat în dosarul „Mansarda-Simileac“.

 • Râmnicu Vâlcea: Mansardele grădiniţelor, ultima speranţă a părinţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Mansardele grădiniţelor, ultima speranţă a părinţilor

  Locurile în grădiniţele cu program prelungit din oraş s-au epuizat unii părinţi depunând cereri încă de anul trecut. Singura speranţă a părinţilor stă în mansardele recent făcute de primărie, prin intermediul cărora s-ar putea extinde numărul locurilor în grădiniţă.

 • Mansarda de pe bloc, o afacere trăsnet cu capcane periculoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mansarda de pe bloc, o afacere trăsnet cu capcane periculoase

  Scandaluri care ard la foc mocnit zguduie din temelii mansardele construite în Timişoara. În oraşul de pe Bega s-au construit peste 120 de mansarde. O analiză atenă a fenomenului arată că afacerea se ridică la peste un milion de euro, însă sunt şi unele pericole majore.

 • Buzăul, un oraş ocolit de mansardare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzăul, un oraş ocolit de mansardare

  Mansardarea blocurilor, a fost considerată de mulţi întreprinzători ca o afacere imobiliară profitabilă, iar de unii proprietari de apartamente drept o soluţie la problemele legate de izolaţia teraselor. Nici unii nici ceilalţi nu au avut satisfacţie pentru că ideea pur şi simplu nu a prins la Buzău.

Modifică Setările