Stiri despre manolescu

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S.O.S. PNL caută cârmaci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S.O.S. PNL caută cârmaci

  Nu trebuie să fii specialist în ştiinţe politice pentru a realiza că Partidul Naţional Liberal se află într-o cădere liberă care poate fi oprită doar de convenţia din primăvara acestui an. Rezultatele dezastroase de la ultimele două scrutine, luptele interne cauzate de fuziunea PNL-PDL, dar şi comenzile venite „de sus” au aruncat partidul într-o uşoară degringoladă.

 • Unde dai şi unde crapă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde dai şi unde crapă

  Mă umflă râsul când mă gândesc de la ce au pornit tragediile lumii. Frumoasa Elena a distrus Troia şi pe troieni. Honduras şi Nicaragua s-au războit de la fotbal. Primul Război Mondial a plecat de la un atentat.

 • Două culturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două culturi

  În continuarea articolului de săptămâna trecută despre înţelesul noţiunii de cultură, vreau să fac unele observaţii suplimentare

 • George Manolescu, un român care a devenit regele pungaşilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Manolescu, un român care a devenit regele pungaşilor

  Cine îl vedea pentru prima dată nu putea să nu fie impresionat de prestanţa sa, de înfăţişarea deosebit de agreabilă, de manierele impecabile şi eleganţa fără cusur. Din întreaga sa persoană se degaja o aură aristocratică, întărită şi de titlurile nobiliare pe care - pe jumătate impostor, pe jumătate mitoman - şi le aroga: era când prinţul Lahovary, când ducele de Otranto, când marchizul de Passano, când contele de Th

 • Război pe transparenţă la Protecţia Consumatorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război pe transparenţă la Protecţia Consumatorului

  Preşedintele Asiociaţiei SOS Focşani, Florin Manolescu, acuză Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) de lipsă de transparenţă în publicarea rezultatelor controalelor făcute la agenţii economici şi că nu face publice acţiuni în instanţă câştigate împotriva firmelor care încalcă legea.

Modifică Setările