Stiri despre mancare italiana

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai bune paste şi cel mai bun risotto din Bucureşti în 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune paste şi cel mai bun risotto din Bucureşti în 2018

  Cele mai bune paste şi cel mai bun risotto din Bucureşti în 2018 sunt la Roberto’s! Prima finală care s-a încheiat din competiţia Topul Restocracy al Mâncărurilor din Bucureşti pe 2018 a fost cea de la Paste şi Risotto, cu câte o subcategorie separată pentru fiecare dintre acestea.

 • Viaţa din Mătăsari care bate filmele cu sicilieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa din Mătăsari care bate filmele cu sicilieni

  Belli Siciliani e o mică vedetă a cartierului sau, pe la Mătăsari, acolo unde e deschis de ani buni. Am auzit şi de la alţii şi am văzut că e popular şi în cele câteva, puţine, daţi în care am ajuns eu la ei, pentru că nu e aproape de mine.

 • FOTO Toscana: o experienţă culinară pe care nu trebuie s-o ratezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Toscana: o experienţă culinară pe care nu trebuie s-o ratezi

  Toscana este ceea ce are Italia cel mai bun de oferit, e tărâmul de care m-am îndrăgostit iremediabil. Patria lui Michelangelo şi-a lui Brunello din Montalcino, a viilor mângâiate de soare şi-a marmurei de Massa şi Carrara însufleţită în capodopere. Sub soarele toscan, cu-n Chianti rubiniu în mână, fellinica dolce vitta devine realitate.

 • Pastele bolognese, între reţeta originală şi „blasfemii“ culinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pastele bolognese, între reţeta originală şi „blasfemii“ culinare

  De câte ori aţi comandat la restaurant spaghete bolognese? Mare greşeală aţi făcut, ar spune maeştri bucătari italieni. Pentru că nu spaghetele sunt tipul potrivit de paste, ci tagliatelele (taieţeii – n.r), ar completa bucătarii şefi, care prepară acest fel după o reţeţă oficială, instaurată în 1982 de camera de comerţ din Bologna.

Modifică Setările