Stiri despre lucia hossu longin

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine sunt acuzatorii din presă ai d-lui Augustin Lazăr?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt acuzatorii din presă ai d-lui Augustin Lazăr?

  După cum lesne s-a putut observa de toţi cei care îmi citesc în mod constant comentariile, am adoptat o atitudine rezervată în cazul procurorului general al României, dl. Augustin Lazăr şi în privinţa dezvăluirile referitoare la ceea ce ar fi făcut domnia sa în tinereţe. Pe vremea când era tânăr procuror la Alba Iulia.

 • Cine sunt „Oamenii mari care au făcut România Mare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt „Oamenii mari care au făcut România Mare“

  Cartea „Oamenii mari care au făcut România Mare“ de Lucia Hossu-Longin, lansată la ICRVolumul „Oamenii mari care au făcut România Mare“ de Lucia Hossu-Longin va fi lansat, miercuri, 28 noiembrie 2018, de la ora 18.00, la Institutul Cultural Român.

 • Neastâmpărata
doamnă Lucica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neastâmpărata doamnă Lucica

  Poate că prim-ministrul Dacian Cioloş nu a fost chiar foarte inspirat în clipa în care a numit postul de televiziune şi dezinformare Antena 3, mocirlă.

 • O istorie
care nu se învaţă la şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O istorie care nu se învaţă la şcoală

  Acesta este subtitlul uneia dintre cele mai longevive, mai importante şi mai tulburătoare producţii a Televiziunii Române după 1989: Memorialul durerii, act de exorcizare a fostului instrument predilect al propagandei comuniste.

 • O sminteală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O sminteală

  Aşa după cum era de aşteptat, îndată după ce justiţia şi-a spus cuvântul şi a pronunţat verdictul în dosarul ICA, trustul „Intact” al cărui fondator este Dan Voiculescu, posturile Antenele 1 şi 3 reunite, simulând atmosfera unei false revoluţii necesare, ducând în derizoriu drapelul României, au declanşat o vastă acţiune cu vădit caracter manipulator.

 • Masacrul de la „Fântâna albă”, într-un film de Lucia Hossu Longin la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masacrul de la „Fântâna albă”, într-un film de Lucia Hossu Longin la TVR

  Cunoştinţele noastre lacunare de istorie ne joacă multe feste. Aşa se explică de ce privind filmul Luciei Hossu Longin, intitulat Fântâna albă am avut aproape unanim pe buze acelaşi cuvânt: incredibil! Deoarece, cu toate eforturile, atâtea câte s-au făcut în sfertul de veac care a trecut, de la revolutie, au rămas încă puţin cunoscute episoade din istoria modernă a României despre care comuniştii nu ne  dădeau voie să vorbim.

 • Tele-electorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tele-electorale

  Dacă premierul Victor Ponta nu mai minte încă o dată, anul acesta 1 aprilie va fi nu doar “Ziua păcălelilor”, ci şi cea în care Parlamentul României va face cadou Televiziunii Române un nou Consiliu de Administraţie.

 • Trista doamnă Lucia Hossu Longin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trista doamnă Lucia Hossu Longin

  Când purtam zilnic uniforma Armatei României, la propriu, nu ca acum, în suflet, auzeam, din când în când, expresia: "Nişte trişti..." O etichetă valabilă pentru cei încremeniţi în proiectul propriei limitări intelectuale. Inclusiv în decembrie 2013, precum în ultima lună a anului 1989...

 • Sărutul morţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărutul morţii

  În privinţa doamnei Lucia Hossu-Longin, lucrurile îmi sunt deja de multă vreme clare. Activistă de partid fruntaşă, tovarăşă cu munci de răspundere în fosta redacţie a Scânteii tineretului.

 • Interdicţie explicită pentru cultul mişcării legionare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interdicţie explicită pentru cultul mişcării legionare

  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat cu ocazia zilei Holocaustului că a depus o iniţiativă legislativă prin care organizaţiile, simbolurile şi promovarea ideilor legionare vor fi interzise prin lege.

 • Memorialul Durerii în şcolile sibiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Memorialul Durerii în şcolile sibiene

  Grupul Noii Golani şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au început de ieri o nouă campanie în şcolile sibiene. Intitulată “Memorialul Durerii în şcoli”, campania va prezenta elevilor din patru şcoli sibiene, filme din seria cu acelaşi nume, realizată de Lucia Hossu-Longin.