Stiri despre liviu cheloiu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şeful departamentului artistic al Teatrului Tony Bulandra, distincţie importantă la Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie Comic7B
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful departamentului artistic al Teatrului Tony Bulandra, distincţie importantă la Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie Comic7B

  O nouă victorie pentru şeful departamentului artistic al Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte. Liviu Cheloiu a fost numit cel mai bun actor şi la Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie Comic7B de la Buzău, după ce anul trecut a câştigat acelaşi important premiu în cadrul Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti.

 • Actorul Liviu Cheloiu, premiat la Cotroceni pentru rolul Othello
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Liviu Cheloiu, premiat la Cotroceni pentru rolul Othello

  Spectacolul „Othello”, produs de Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte şi pus în scenă de regizorul armean Suren Shahverdyan, a fost prezentat în secţiunea competitivă, intitulată "Crize de familie", din cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Festin pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti.

 • Unioniştii merg la teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unioniştii merg la teatru

  Unioniştii sunt chemaţi la teatru. Regizorul Sorin Militarul şi actorii Liviu Cheloiu, George Constantinescu şi Marin Grigore se pun la dispoziţie într-o piesă specială: Insomniacii. Totul se va desfăşura sub forma unui eveniment caritabil, iar banii de pe bilete vor fi folosiţi pentru organizarea Şcolii de Cultură şi Afirmare românească, destinate tinerilor unionişti din Republica Moldova.