Stiri despre legi controversate

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Legile cu miză din următoarea sesiune parlamentară. Ce pensii speciale pândesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legile cu miză din următoarea sesiune parlamentară. Ce pensii speciale pândesc

  Sesiunea parlamentară din toamnă va readuce în atenţia publică mai multe proiecte de lege controversate, aflate la un pas de a fi adoptate. Pe lângă faptul că s-ar putea ca în noua sesiune să fie adoptată o nouă lege a pensiilor, în Parlament sunt mai multe proiecte şi pentru acordarea de pensii speciale.

 • Pericolul din toamnă. Ce legi controversate pândesc în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolul din toamnă. Ce legi controversate pândesc în Parlament

  Legea graţierii, legea prin care preşedintele e scos din circuitul de numire a şefilor DNA, DIICOT şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, precum şi Legea lobby-ului sunt iniţiative care se află pe masa deputaţilor şi senatorilor în această sesiunea parlamentară, fiind la un pas de a fi adoptate.

 • Legile
care anunţă 
o toamnă incendiară 
în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legile care anunţă o toamnă incendiară în Parlament

  În ultima sesiune parlamentară, care debutează azi, pe masa deputaţilor şi senatorilor vor ajunge  legi foarte controversate care privesc, spre exemplu, numirea şefilor de parchete, fumatul în spaţii publice închise, activitate avocaţilor sau nesancţionarea doctoranzilor care plagiază.

 • ANALIZĂ Care sunt legile şi deciziile controversate adoptate în sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Care sunt legile şi deciziile controversate adoptate în sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului Republicii Moldova

  Mai multe proiecte legislative adoptate în ultimele luni trezesc suspiciuni privind calitatea, iar unele nu au trecut expertiza anticorupţie şi favorizează anumite companii sau grupuri de interese, susţin experţi, care nu exclud că aceste legi şi hotărâri ar putea fi contestate şi anulate ulterior, aşa cum s-a întâmplat şi cu altele adoptate în sesiunile precedente ale Parlamentului.

Modifică Setările