Stiri despre laurence fishburne

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adam şi Eva. „În spaţiu nu te aude nimeni“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adam şi Eva. „În spaţiu nu te aude nimeni“ VIDEO

  IMAGINAŢIE Filmul „Pasagerii“, în regia lui Morten Tyldum şi cu Jennifer Lawrence şi Chris Pratt în mai singurele roluri principale, este unul dintre cele mai frumoase SF-uri imaginate în ultimii ani, o rescriere a mitului lui Robinson, dar şi a celui al perechii fondatoare.

 • Batman vs. Superman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Batman vs. Superman

  Noul film al lui Zack Snyder vrea să ne arate ce e neînregulă cu comunităţile moderne şi arată prin exemplul american contemporan o problemă a democraţiei de oriunde şi de oricând. În absenţa unui devotament public, în absenţa unei confesiuni de credinţă, oamenii nu se pot încrede unii într-alţii. În acelaşi timp, o problemă nouă apare: O oligarhie tehnologică perpetuu adolescentină, faţa urâtă a entuziasmului pentru progres ştiinţific.

 • VIDEO „Matrix“, o combinaţie de scene şi cadre „furate“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Matrix“, o combinaţie de scene şi cadre „furate“

  Este posibil ca celebrul film „Matrix“ să fie o combinaţie de scene şi cadre „furate“ din alte pelicule? Ca orice altă producţie până şi opera fraţilor Wachowski are, după cum arată site-ul Culturegraphy, o serie de asemănări cu alte pelicule, numai că unele dintre ele sunt absolut evidente.

Modifică Setările