Stiri despre juliette binoche

  28 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Vieţi duble“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vieţi duble“ VIDEO

  Cel mai nou film semnat de regizorul Olivier Assayas, prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Veneţia, în 2018 şi intrat acum şi pe ecranele din România este o comedie „foarte“ franţuzească, ce se adresează oamenilor deştepţi (şi nu ne considerăm fiecare din noi astfel?).

 • Începe cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin

  Joi seară debutează Festivalul de Film de la Berlin, ajuns la cea de-a 69-a ediţie. După gala de deschidere, filmul care va deschide festivalul este ”The Kindness of Strangers”, în regia lui Lone Scherfig. România este prezentă la Berlinale 2019 în secţiunea Forum, cu un singur film, „Monştri.”, regizat de Marius Olteanu, nominalizat pentru Cel mai bun debut.

 • Vara lui 1910. „Într-un sat de pescari...“
VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara lui 1910. „Într-un sat de pescari...“ VIDEO

  NORD E una dintre ultimele veri ale „vechii lumi“, de dinainte de 1914, iar în mirificul „sat de pescari“ Slack Bay, de pe coasta Mânecii, roiesc dispariţii misterioase, acte de canibalism, poveşti de dragoste adolescentine, androginie şi detectivi levitatori, în imaginaţia dezlănţuită a regizorului Bruno Dumont din filmul său „Ma Loute“.

 • „Polina” sau cum se traduce zbaterea interioară în dans VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Polina” sau cum se traduce zbaterea interioară în dans VIDEO

  Inspirat de romanul grafic al lui Bastien Vivès, „Polina”, în regia lui Valérie Müller şi a lui Angelin Preljocaj, arată cum îşi găseşte calea  o tânără balerină din Moscova care ajunge să devină dansatoare şi coregrafă de dans contemporan. Parte a programului Festivalului Naţional de Teatru, proiecţia filmului a avut loc duminică, la Cinema Elvire Popesco,

 • Juliette Binoche, portretul unei artiste complete. Are peste 60 de roluri în palmares, este pictoriţă şi activistă pentru drepturile omului VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Juliette Binoche, portretul unei artiste complete. Are peste 60 de roluri în palmares, este pictoriţă şi activistă pentru drepturile omului VIDEO

  Renumita actriţă franceză Juliette Binoche vine la Bucureşti pentru a juca pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, „Vaille Que Vivre (Barbara)”, alături de pianistul Alexandre Tharaud, pe 30 octombrie, de la ora 20.00.  Binoche este o figură emblematică a cinematografiei franceze, deţinătoare a mai multe premii, printre care un Oscar şi un Cannes, dar şi o puternică personalitate, curtată de mulţi bărbaţi, inclusiv de foşti şefi de stat.

 • Corpul şi spiritul VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corpul şi spiritul VIDEO

  CYBERPUNK Noul film „Ghost in the Shell“, regizat de Rupert Sanders şi cu Scarlett Johansson în rolul titular, nu transpune chiar toate semnificaţiile filozofice din manga japoneză inspiratoare, dar face totuşi mare lucru, plus un aspect vizual demn de efectele speciale ale mileniului III.

 • Pedale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pedale

  Prezentat în deschiderea competiţiei Un certain regard, Eshtebak e de departe cel mai antrenant film al primelor trei zile de Cannes 2013.

 • Viaţă de actor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţă de actor

  ANALIZĂ În decorul paradisiac al localităţii elveţiene Sils Maria, o actriţă şi colega ei mai tânără se confruntă cu propriii demoni, în filmul regizorului francez Olivier Assayas „Nori peste Sils Maria“, care le prezintă pe Juliette Binoche şi pe Kristen Stewart în ipostaze dintre cele mai neconvenţionale.

 • Trei top 10 filme 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei top 10 filme 2014

  OPŢIUNI „Adevărul“ vă propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane în anul cinematografic 2014, despre care aţi putut citi în cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficială românească în 2014, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de producţie... 2013. Încă două topuri se ocupă de blockbusteruri şi de filmele proaste ale lui 2014.

 • FOTO Filme delicioase. Avertisment: nerecomandate pe stomacul gol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Filme delicioase. Avertisment: nerecomandate pe stomacul gol

  Pe 15 august, publicul român „s-a delectat“ cu savoarea condimentelor indiene la premiera fillmului „The Hundred-Foot Journey/Război în bucătărie“ în cinematografe. Pelicula americană, regizată de Lesse Hallström, este cel mai nou titlu din lista lungmetrajelor delicioase, nerecomandate pe stomacul gol.

 • VIDEO Charlot, omagiat la Festivalul de Film de la Locarno din Elveţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Charlot, omagiat la Festivalul de Film de la Locarno din Elveţia

  Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Locarno (6 - 16 august) s-a deschis miercuri seară, cu proiecţia în aer liber a lungmetrajului "Lucy", regizat de cineastul francez Luc Besson, informează AFP, citat de Mediafax. În cadrul evenimentului i se va aduce un omagiu personajului Charlot, creat în urmă cu 100 de ani de Charlie Chaplin.

 • Godzilla, sau Despre monştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Godzilla, sau Despre monştri

  Regizorul filmului a declarat că acesta este un film despre lupta omului cu natura, în care natura câştigă - natura are dreptul de partea ei, nu numai puterea. Omul trebuie pedepsit pentru mândria sa - asta este sugestia. Marea super-putere pare să nu aibă nici o încredere în puterea sa, nemaivorbind de dreptatea cauzei pentru care luptă.

 • Cronică de film: Falconetti 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Falconetti 2013

  SPIRIT Un personaj în tradiţia eroinelor lui Dreyer şi Robert Bresson realizează marea actriţă franceză Juliette Binoche şi regizorul sau Bruno Dumont, în filmul lor „Camille Claudel 1915“.

 • Juliette Binoche a pus capăt disputei sale cu Gérard Depardieu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Juliette Binoche a pus capăt disputei sale cu Gérard Depardieu

  Juliette Binoche a pus capăt disputei sale cu Gérard Depardieu, care a criticat, în 2010, în termeni foarte duri, talentul conaţionalei sale, declarând că nu înţelege motivele pentru care evoluţiile actoriceşti ale acesteia sunt atât de apreciate pe plan internaţional.

 • Biografie: Răsfăţata „La Binoche“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biografie: Răsfăţata „La Binoche“

  De aproape trei decenii, actriţa iubită de critici şi de publicul din lumea întreagă face film şi teatru cu pasiune, iar în timpul liber pictează şi se implică în tot felul de acţiuni civice. Are la activ filme al căror număr este mai mare decât numărul anilor: Juliette Binoche are 47 de ani şi a jucat în 48 de filme, intrând într-o lume care a descoperit-o când abia ieşise din adolescenţă.

 • Binoche şi Bardem, victorie la Cannes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binoche şi Bardem, victorie la Cannes

  Juriul ediţiei 2010 a Festivalului de Film de la Cannes, condus de regizorul american Tim Burton, s-a achitat, ieri-seară, de ceea ce criticii denumiseră o „misiune imposibilă“, ţinând cont de calitatea destul de slabă a peliculelor aflate în competiţie.

 • Cannes: Bursa favoriţilor la premii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cannes: Bursa favoriţilor la premii

  Javier Bardem şi Juliette Binoche au făcut nişte roluri de excepţie în filmele cu care sunt prezenţi pe Croazetă şi au mari şanse la premiile pentru interpretare. Bardem joacă în „Biutiful“, regizat de Alejandro Gonzales Inarritu, iar Binoche, în „Copie conformă“, lungmetrajul cineastului iranian Abbas Kiarostami.

 • Un festival cu ochii pe cer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un festival cu ochii pe cer

  Mâine începe cea de-a 63-a ediţie a Festivalului Internațional de Film de la Cannes (12- 23 mai). Cannes-ul a avut parte şi de ploi, şi de furtuni devastatoare în primele zile ale lunii, iar zicala „Plouă în mai, ai mălai“ ar fi bine să nu o rostim.

Modifică Setările