Stiri despre isu mehedinti

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Moment emoţionant la ISU Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moment emoţionant la ISU Mehedinţi

  Miercuri, 20 mai, într-un cadru festiv, plutonierul adjutant Ciocoteală Sorin a păşit într-o nouă etapă a vieţii, şi anume pensionarea.

 • Ajutoare pentru bătrânii din căminele de la Strehaia şi Bâcleş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoare pentru bătrânii din căminele de la Strehaia şi Bâcleş

  Astăzi, 10 aprilie, ISU Mehedinţi a participat, alături de Filiala de Cruce Roşie Mehedinţi, la o acţiune de întrajutorare, asigurând distribuirea a peste 1.000 de sticle de apă la două azile de bătrâni din localităţile Strehaia şi Bâcleş.

 • Un nou lot de măşti şi dezinfectant, distribuit în Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou lot de măşti şi dezinfectant, distribuit în Mehedinţi

  Peste 1.600 de măşti de protecţie şi dezinfectant au ajuns la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi şi vor fi distribuite către instituţiile implicate în combaterea răspândirii COVID-19.

 • Un nou lot de echipamente de protecţie a ajuns în Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou lot de echipamente de protecţie a ajuns în Mehedinţi

  În judeţul Mehedinţi au ajuns noi materiale de protecţie pentru personalul din prima linie. Acestea sunt destinate pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi, de la Direcţia de Sănătate Publică, precum şi cadrelor medicale din Spitalul municipal Orşova şi Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

 • Materiale şi echipamente medicale pentru spital şi pompieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Materiale şi echipamente medicale pentru spital şi pompieri

  1.380 de combinezoane de protecţie şi 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt, pentru suprafeţe şi instrumentar medical, vor fi distribuite vineri, 27 martie, către instituţiile din judeţul Mehedinţi care luptă împotriva răspândirii noului tip de coronavirus.

 • Proiectil de artilerie, găsit în curtea unui bărbat din Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiectil de artilerie, găsit în curtea unui bărbat din Mehedinţi

  Un echipaj pirotehnic din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit luni seară, cu un autocamion pirotehnic, în localitatea Magheru, comuna Brezniţa Ocol, pentru identificarea unui element de muniţie, după ce un cetăţean a apelat numărul unic de urgenţă 112.

 • Autorităţile din Mehedinţi în alertă. Judeţul este sub Cod Roşu de vânt puternic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile din Mehedinţi în alertă. Judeţul este sub Cod Roşu de vânt puternic

  În perioada 23 februarie, ora 18.00 – 24 februarie, ora 18:00, nordul judeţului Mehedinţi se va afla sub incidenţa Codului Portocaliu, ce vizează intensificări susţinute ale vântului, temporar viscol şi vizibilitate redusă, cea mai mare parte a judeţului aflându-se sub incidenţa Codului Galben de vânt.

 • Studenţi pompieri în practică la ISU Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţi pompieri în practică la ISU Mehedinţi

  În această săptămână, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi şi-au început stagiul de practică şase studenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”.

 • Primarii din Mehedinţi, instruiţi în domeniul situaţiilor de urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarii din Mehedinţi, instruiţi în domeniul situaţiilor de urgenţă

  La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi, a avut loc astăzi, 5 februarie 2020, şedinţa anuală de instruire a primarilor în domeniul situaţiilor de urgenţă, în calitatea lor de preşedinţi ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă.

 • 20 de intervenţii ale pompierilor din Mehedinţi în ultimele 24 de ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  20 de intervenţii ale pompierilor din Mehedinţi în ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au fost înregistrate 20 de solicitări în situaţii de urgenţă, 16 dintre acestea privind acordarea asistenţei medicale de către paramedicii SMURD.

 • Seminar româno-sârb în domeniul situaţiilor de urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminar româno-sârb în domeniul situaţiilor de urgenţă

  ISU Mehedinţi a organizat un seminar în domeniul situaţiilor de urgenţă, în localitatea Ponoarele, la care a participat şi o delegaţie străină, formată din 15 specialişti ai Ministerului de Interne din Republica Serbia.

 • Două podeţe rupte de ploi în Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două podeţe rupte de ploi în Mehedinţi

  Din cauza ploilor torenţiale, în Mehedinţi au fost afectate două podeţe de pe raza localităţilor Rudina şi Brateşul, traficul rutier fiind întrerupt pe DC 35 şi DC 44.

 • Manifestări organizate de ISU Mehedinţi dedicate Zilei Protecţiei Civile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manifestări organizate de ISU Mehedinţi dedicate Zilei Protecţiei Civile

  La data de 28 februarie, se aniversează Ziua Protecţiei Civile din România, dată la care Regele Carol al II-lea semna Înaltul Decret Regal nr. 468 din 28 februarie 1930, publicat la 23 martie 1933 în Monitorul Oficial al României ca „Regulamentul Apărării Pasive contra atacurilor aeriene”, acest moment fiind considerat data de naştere a Protecţiei Civile în România.

 • Studenţi pompieri în practică la ISU Mehedinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţi pompieri în practică la ISU Mehedinţi

  În această săptămână, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi, şi-au început stagiul de practică cinci studenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”.

Modifică Setările