Stiri despre ionut caras

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Străin în lumea personajelor-mască
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străin în lumea personajelor-mască

  Într-o cronică pe care am consacrat-o spectacolului intitulat Kafka, 5 vise de la Teatrul “Odeon” din Bucureşti, spectacol în a cărui gramatică regizorul Dragoş Galgoţiu amesteca, din păcate destul de imprecis şi cam fără măsură, felurite fragmente din marile proze ale celebrului autor de origine cehă, îmi exprimam bucuria că îl vedem pe scenă pe Kafka.

 • Mesajul actorilor Teatrului Naţional din Cluj la finalul unui spectacol: „Suntem aşteptaţi în stradă. Murim pe scenă - înviem în stradă!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesajul actorilor Teatrului Naţional din Cluj la finalul unui spectacol: „Suntem aşteptaţi în stradă. Murim pe scenă - înviem în stradă!”

  Protagoniştii spectacolului „Romeo şi Julieta”, jucat la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, au impresionat publicul la finalul piesei. Actorul Ionuţ Caras a ieşit pe scenă cu o pancartă pe care scria ”SUNTEM AŞTEPTAŢI AFARĂ”. El susţine că şi astăzi va protesta alături de manifestanţi: „murim pe scenă - înviem în stradă”.

 • O glumă atroce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O glumă atroce

  Fraţii Presniakov, Oleg şi Vladimir, reprezentanţi de mâna întâi ai noii literaturi ruse, una în care nici un personaj nu mai are vreme nici pentru prea multe lacrimi, nici pentru sorbitul unor interminabile ceşti de ceai şi nici pentru îndelungate despărţiri, se numără de mai bine de zece ani şi printre favoriţii scenei româneşti.

 • Singuraticul lui Ionesco, din bordelul lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Singuraticul lui Ionesco, din bordelul lumii

  La ediţia a III-a a „Întâlnirilor Internaţionale de la Cluj“, a avut loc premiera spectacolului „Ce nemaipomenită aiureală!“, pus în scenă de Silviu Purcărete, după piesa lui Eugène Ionesco

 • Ionuţ Caras, actorul devenit clujean „din întâmplare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ionuţ Caras, actorul devenit clujean „din întâmplare“

  Unul dintre cei mai promiţători tineri actori ai teatrului clujean a câştigat în noiembrie, la Festivalul de la Braşov, premiul de cel mai bun actor. Pe când avea 19 ani, ieşeanul Ionuţ Caras era hotărât să înveţe actoria şi nu prea conta unde. După ce s-a pregătit un an pentru admitere, în anul 2000, a ajuns în Cluj-Napoca.

Modifică Setările