Stiri despre ian fleming

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine au fost „taţii“ lui James Bond. Un ornitolog şi spionul Iepurele Alb, surse de inspiraţie pentru personaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine au fost „taţii“ lui James Bond. Un ornitolog şi spionul Iepurele Alb, surse de inspiraţie pentru personaj

  James Bond e un personaj fascinant, iar asta în special datorită longevităţii sale. A fost creat de scriitorul britanic Ian Fleming, în 1953, iar din 1962 a devenit popular în toată lumea, odată cu lansarea francizei cinematografice. Însă cine au fost persoanele reale care au servit drept sursă de inspiraţie pentru cuceritorul spion britanic?

 • Bond. SPECTRE. Fantoma care bântuie Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bond. SPECTRE. Fantoma care bântuie Europa

  Avem un nou film Bond şi o poveste veche--conspiraţia internaţională care va înlocui vechiul sistem de puteri. Tot omul ştia pe vremuri că duşmanul este sovietic, dar Bond nu putea să arate asta. Tot omul ştie acum că Rusia şi China sunt duşmanul, şi terorismul sprijinit de regimuri islamice, dar Bond nu poate să arate asta.

 • M, C, Q şi... Bond. James
Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  M, C, Q şi... Bond. James Bond

  SPION Noua peliculă din seria James Bond, „Spectre“, regizată tot de britanicul Sam Mendes şi tot cu Daniel Craig în rolul agentului 007, are tot ceea ce te aştepţi de la personajul titular, dar din păcate doar atât.

 • Când preşedintele Kennedy îi face reclamă lui James Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când preşedintele Kennedy îi face reclamă lui James Bond

  În numărul din 17 martie 1961, revista „Life Magazine“ publică un articol semnat de Hugh Sidey, intitulat US First Reader. Prezentarea din Sumar dezvăluie despre cine-i vorba: „Un fapt uimitor despre Kennedy pe care nimeni nu pare a-l şti. El citeşte în cantităţi uriaşe – cărţi, reviste, ziare – şi în mare viteză. Şi-şi aminteşte aproape tot ce-a citit.”

 • Pierce Brosnan crede că a eşuat în rolul lui James Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pierce Brosnan crede că a eşuat în rolul lui James Bond

  Actorul Pierce Brosnan (60 de ani) a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru „The Telegraph“ că rolul spionului James Bond nu a fost unul pe care l-a interpretat la capacitate maximă şi că tocmai din acest motiv are impresia că a eşuat portretizându-l pe spionul inventat de Ian Fleming.

 • James
Bond, alcoolic şi impotent?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  James Bond, alcoolic şi impotent?

  Medicii britanici au analizat romanele lui Ian Fleming şi au constatat că nivelul de alcool pe care personajul principal James Bond îl consumă ar face din acesta un alcoolic cu disfuncţii erectile.

 • James Bond se întoarce VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  James Bond se întoarce VIDEO

  Noua peliculă care îl are în centru pe celebrul spion, „007: Coordonata Skyfall", ajunge în cinematografele româneşti vinerea aceasta. Criticii spun că este cel mai bun film al francizei.

Modifică Setările