Stiri despre horia mihai

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ion Bogdan Ştefănescu şi magia „Flautului fermecat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Bogdan Ştefănescu şi magia „Flautului fermecat“

  Turneul „Flautul Fermecat“ cu flautistul Ion Bogdan Ştefănescu şi pianistul Horia Mihail, început în această primăvară cu succesele din luna martie de la Washington DC şi New York şi continuat cu recitalurile din luna iunie din Japonia, la Osaka şi la Tokyo, şi-a încheiat periplul naţional pe 10 noiembrie la Piteşti.

 • Vioara lui Enescu va răsuna şi în Aninoasa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vioara lui Enescu va răsuna şi în Aninoasa

  În perioada 9 septembrie - 1 octombrie 2016, Turneul Vioara lui George Enescu va ajunge în Albă Iulia, Câmpia Turzii, comună Viişoara din judeţul Cluj, comunele Cumpăna şi Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, Slatina, Piteşti, comună Aninoasa din judeţul Dâmboviţa, Deva, şi nu în ultimul rând, la Bucureşti.

 • Pianul călător
poposeşte din nou la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianul călător poposeşte din nou la Braşov

  Celebrul pianist Horia Mihail va concerta la Braşov pe 2 prilie şi va fi acompaniat de Orchestra Filrmonicii. Spectaolul va avea loc la Sala Patria de la ora 19.00.

 • Pianistul Horia Mihail: „Merg pe urmele lui Liszt, cu pianul călător“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pianistul Horia Mihail: „Merg pe urmele lui Liszt, cu pianul călător“

  Pianistul Horia Mihail va organiza un turneu în 12 oraşe din România, între 1 şi 21 aprilie, cu un program din muzica compozitorului maghiar Franz Liszt (1811-1866). Un pian care aparţine Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) va călători, alături de Horia Mihail (39 de ani), în patru oraşe în care nu există un instrument performant.

Modifică Setările