Stiri despre helmut ignat

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Porţi deschise la Comisia Naţională a României pentru UNESCO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porţi deschise la Comisia Naţională a României pentru UNESCO

  Pentru a celebra aniversarea a 60 de ani de existenţă, Comisia Naţională a României pentru UNESCO organizează proiectul „Porţi deschise la CNR UNESCO”. În cadrul acestuia, se vor desfăşura, la sediul din str. Anton Cehov nr. 8, până pe 15 decembrie, o serie de evenimente care să aducă în atenţia publicului rolul UNESCO în promovarea colaborării între naţiuni prin cultură, educaţie, ştiinţă, comunicare şi informare.

 • Delta Văcăreşti arde, autorităţile se piaptănă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Delta Văcăreşti arde, autorităţile se piaptănă

  Un nou incendiu în Parcul Natural Văcăreşti a fost localizat şi (aproape) stins de o mână de pompieri. Mai exact, 30 de oameni au încercat, cu lopeţi, să oprească extinderea flăcărilor care au fost, cel mai probabil, pornite de oamenii străzii care îşi fac veacul prin zonă.

 • Cu binoclul, peste Văcăreṣti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu binoclul, peste Văcăreṣti

  Mulṭi bucureṣteni vor fi trecut cu maṣina, ca ṣi mine, pe lângă un dâmb verde, ce se înalṭă din buza ṣoselei, pe dreapta Căii Vitan-Bârzeṣti. Cu târgul ei de maṣini ṣi cu clădirile indecise stilistic, fie vechi sau noi, sărace sau rodul unor investiṭii pe care criza economică a ultimilor ani le-a cam îndoit, zona arată ca un coridor de trecere, dinspre nimic spre altceva.