Stiri despre gianni schicchi

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Geniul lui Puccini a
izbândit la Opera Naţională Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geniul lui Puccini a izbândit la Opera Naţională Bucureşti

  În plină efervescenţă sărbătorească – Ziua Naţională şi Centenarul Marii Uniri, fostul management al primei scene lirice a ţării a programat în 14 decembrie „Tripticul“ („Il Trittico“) de Giacomo Puccini, la data precisă a aniversării celor 100 de ani de la premiera absolută de la Metropolitan Opera din New York.

 • Muzică
la Budapesta, de Sărbători (II) – Operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzică la Budapesta, de Sărbători (II) – Operă

  Deţinătoare a două săli de dimensiuni mari, Opera Maghiară de Stat îşi permite un repertoriu deosebit de variat, la sediul istoric şi la Teatrul Erkel. Primul auditorium, o superbă construcţie neo-renascentistă inaugurată în 1884 are 1300 de locuri, iar cel de-al doilea, modern, inaugurat în 1911 şi dăruit în 1951 Operei Maghiare de Stat, are puţin peste 1800 de locuri.

 • Jurnal de festival: „Gianni Schicchi“, o operă mortală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de festival: „Gianni Schicchi“, o operă mortală

  EXCLUSIV WEB Silviu Purcărete și-a imaginat cum trebuie să arate un spectacol de operă: ca o parodie scurtă și bine jucată. Adevărul e că și-a ales din start o operă într-un act, de Giacomo Puccini, apoi a lăsat acțiunea să curgă pe note. Spectacolul său, „Gianni Schicchi", produs la Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca, a avut două reprezentații, aseară, în cadrul Festivalului Național de Teatru (București, 26 octombr

Modifică Setările