Stiri despre gala premiilor operelor nationale

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gala premianţilor Operelor Naţionale…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala premianţilor Operelor Naţionale…

  … a avut loc la Iaşi, ca eveniment premergător sărbătorii Sf. Crăciun şi ca memorator al galelor ce s-au desfăşurat începând din 2013 la iniţiativa managerului Operei Naţionale Române din municipiul moldav, Beatrice Rancea, o serie reprezentată de competiţia scenelor lirice cu subordonare naţională din România, cărora li s-a alăturat Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” din  Chişinău.

 • Tenorul Juan Diego Flórez, invitat la Gala Premiilor Operelor Naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenorul Juan Diego Flórez, invitat la Gala Premiilor Operelor Naţionale

  Gala Premiilor Operelor Naţionale, ediţia a V-a Bucureşti, va avea loc joi, 7 decembrie, de la ora 19.00 la Opera Naţională Bucureşti. Cel mai important eveniment al scenelor lirice româneşti este organizat, pentru a doua oară, pe scena Operei Naţionale Bucureşti. Invitatul special al Galei Premiilor Operelor Naţionale este celebrul tenor Juan Diego Flórez, care va cânta pentru prima dată pe o scenă din România.

 • Tenorul Roberto Alagna, la Bucureşti: „Cel mai mult îmi place rolul de tată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenorul Roberto Alagna, la Bucureşti: „Cel mai mult îmi place rolul de tată“

  Celebrul tenor francez, de origine italiană, Roberto Alagna, va cânta prima dată duminică seară pe o scenă din România la Gala Premiilor Operelor Naţionale. Artistul, în vârstă de 53 de ani, a răspuns  în limba română la cele mai multe dintre întrebări, la conferinţa de sâmbătă seară de la Opera Naţională, limbă pe care a învăţat-o în timpul căsniciei cu Angela Gheorghiu.

 • Premiile Operelor Naţionale, ediţia 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Operelor Naţionale, ediţia 2015

  A devenit deja o tradiţie. Pentru a treia oară consecutiv s-au acordat la Iaşi Premiile Operelor Naţionale, iniţiativă a managerului Operei Naţionale Române din municipiul moldav, Beatrice Rancea. Un demers care stimulează concurenţa şi polarizează atenţia lumii lirice naţionale. În ziua galei de premiere, Iaşiul devine centrul operei din România.

 • Să nu-ţi faci chip cioplit!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să nu-ţi faci chip cioplit!

  Un foarte bun spectacol al Teatrului Naţional din Târgu Mureş la care am fost invitat m-a împiedicat să vad începutul Galei Premiilor Operelor Naţionale desfăşurată duminică seară în superba sală a Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi şi transmisă în direct pe TVR 2.

 • Gala... Galei la Opera din Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala... Galei la Opera din Iaşi

  După succesul deosebit al primei Gale a Premiilor Operelor Naţionale, desfăşurată la început de iunie, Opera din Iaşi a avut inspirata idee de a încheia stagiunea cu o altă Gală, dar în prelungirea celei dintâi, invitând în concert laureaţi sau nominalizaţi.

 • Strălucirea unei gale, în premieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strălucirea unei gale, în premieră

  Dorind să aducă, la Opera din Iaşi, producţii cu o cotă de noutate absolută şi evenimente cu un impact deosebit, de asemenea sub semnul ineditului, managerul Beatrice Rancea a lansat o “provocare” tuturor Operelor Naţionale din ţară, în vederea organizării unei prime gale a premiilor acordate pentru performanţele din stagiunea curentă.

 • FOTO Lista câştigătorilor de la Gala Premiilor Operelor Naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Lista câştigătorilor de la Gala Premiilor Operelor Naţionale

  Sâmbătă s-a încheiat prima ediţie a Galei Premiilor Operelor Literare de la Iaşi, care a fost organizată de Beatrice Rancea, directoarea Operei Naţionale din Iaşi. Premiul pentru cel mai bun spectacol i-a fost acordat lui Andrei Şerban, pentru regia „Indiile galante" de Jean-Phillipe Rameau.

Modifică Setările