Stiri despre forta expeditionara romaneasca

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Generalul care nu priveşte înapoi cu mânie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generalul care nu priveşte înapoi cu mânie

  Vine un timp când cei care au trudit cu modestie, devotament, bun simţ şi răbdare, la edificarea unui tip nou de organism militar naţional, tocmai pentru că au fost eliberaţi de servituţile unei organigrame trecătoare, de restricţii altfel fireşti, într-o armată de profesionişti, dar şi de impostorii cocoţaţi în ierarhia kaki, prin mijloace demne de Agamiţă Dandanache, acceptă să răspundă la întrebări cu răspunsuri ce erau cândva cenzurate.

 • Radu Dobriţoiu despre Afganistan şi generalii generaţiei teatrelor de operaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Dobriţoiu despre Afganistan şi generalii generaţiei teatrelor de operaţii

  Un pătimaş. Acesta este profesionistul de radio, cu care am purtat un dialog, la ceas de seară, în cadrul unei emisiuni inexistente la alte posturi de radio, din ţara noastră. Dar un jurnalist pentru care fiecare cuvânt rostit la microfonul postului public de radio înseamnă, implică, promovează acurateţea informaţiei profesionale. Cea oferită constant de...

 • Lacul Balaton nu se mută în Transilvania, nici Chişinău în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lacul Balaton nu se mută în Transilvania, nici Chişinău în România

  Îmi este dor de Stan şi Bran. Fie Stan budapestan şi Bran de la castelul...Bran. Pentru că de la ei am învăţat că orice păruială are un final fericit. Adică publicul nu pleacă trist, marcat de o tragedie. Stan oricum nu are muşchi. La el contează inspiraţia. De moment. La Bran, naivitatea şi muşchii mioritici. Unul fără altul, nu au haz. Împreună ne ţin cu ochii pe micul ecran. Chiar dacă azi au alte nume...

 • Cum vom preveni o viitoare catastrofă naţională?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vom preveni o viitoare catastrofă naţională?

  La finalul unei efemere prezenţe, într-un studiou de televiziune - unde am avut şansa să am interlocutor pe ex-ministrul apărării naţionale ce a girat procesul integrării noastre în NATO, iar ca moderator pe un teleast cunoscut anterior ca un jurnalist cumpătat - am primit o revistă care mi-a...ars ochii, cu titlul de pe copertă.

 • Călcâiul lui Ahile? Existent la fiecare militar român!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călcâiul lui Ahile? Existent la fiecare militar român!

  Într-o lume în care cinismul, nu sensibilitatea, domină micile ecrane, când lucrurile simple sunt ignorate în favoarea mediatizării unor semeni experţi în egoisme de interes public, doi conaţionali au preferat să meargă pe contrasensul interesului comercial. Cu un videoclip dedicat unor compatrioţi cu destinaţie specială.

Modifică Setările