Stiri despre forrest gump

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Suspiciune fără Hitchcock VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspiciune fără Hitchcock VIDEO

  FLEŞCĂIT În noul său film „Aliatul“, cu Brad Pitt şi Marion Cotillard în rolurile principale, regizorul Robert Zemeckis se joacă cu locurile comune ale filmului de război, ceea ce rezultă fiind un ghiveci de multe ori rizibil.

 • Un moment de liniste. Despre Marea Unire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un moment de liniste. Despre Marea Unire

  Cred cã Marea Unire ar avea nevoie de un moment forrestgumpian. Sã nu cuvînteze politicieni inepti sau demagogi, sã nu organizeze nimeni demonsţratii, să nu discute nimeni cu pasiune. Tãcerea ar fi singurul leac posibil.

 • Cele mai bune filme de urmărit de Ziua Independenţei SUA VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune filme de urmărit de Ziua Independenţei SUA VIDEO

  Pe 4 iulie, americanii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Independenţei cu burgeri, hot dog sau cu o ieşire pe plajă. Site-ul „Entertainment Weekly“ propune o alternativă de la ritmul obişnuit al sărbătorii şi îndeamnă pe oricine să se bucure de un film prin care să înţeleagă mai bine semnificaţia zilei.

 • Citatul săptămânii: „Înveţi multe despre societate când vezi ce se aruncă la gunoi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citatul săptămânii: „Înveţi multe despre societate când vezi ce se aruncă la gunoi“

  Primul concert din România susţinut de formaţia rock Thirty Seconds To Mars, 60 de ani de la lansarea „That's All Right“, cântecul care a creat un rege, 20 de ani de când a fost rostită pentru prima dată replica „Viaţa este ca o cutie cu bomboane de ciocolată “ sunt doar câteva dintre evenimentele ce au marcat săptămâna care tocmai s-a încheiat. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii din ultima perioadă.

 • FOTO Cum arată actorii din „Forrest Gump“ la 20 de ani de la lansarea filmului şi care a fost destinul lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum arată actorii din „Forrest Gump“ la 20 de ani de la lansarea filmului şi care a fost destinul lor

  Greu de crezut, dar au trecut 20 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai iubite filme: „Forrest Gump“. Mulţi dintre actorii din pelicula recompensată cu prestigiosul premiu Oscar au continuat să aibă cariere de succes, în timp ce alţii au dispărut de pe harta culturii pop. Publicaţia „Huffington Post“ prezintă cum arată protagoniştii filmului după 20 de ani, dar şi ce au făcut în toţi aceşti ani.

 • După 20 de ani, viaţa rămâne o cutie cu bomboane de ciocolată: De ce au iubit şi au urât americanii „Forrest Gump“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După 20 de ani, viaţa rămâne o cutie cu bomboane de ciocolată: De ce au iubit şi au urât americanii „Forrest Gump“

  Douăzeci de ani mai târziu, viaţa încă este asemeni unei cutii cu bomboane de ciocolată. „Forrest Gump“ a fost lansat pe 6 iulie 1994, iar Tom Hanks a jucat rolul principal: un bărbat înzestrat cu naivitatea unui copil şi cu o înclinaţie de a se poticni în istorie. Jurnalistul Brandon Griggs, de la CNN, a analizat de ce au iubit şi de ce au urât americanii acest film.

 • Actorul Michael Jace a pledat nevinovat în cazul uciderii soţiei sale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Michael Jace a pledat nevinovat în cazul uciderii soţiei sale

  Actorul Michael Jace a pledat ca fiind nevinovat în faţa judecătorilor din Los Angeles după ce a fost acuzat oficial de uciderea soţiei sale. Familia femeii a catalogat fapta lui Jace ca fiind „un act fără sens al violenţei domestice“, iar autorităţile au stabilit cauţiunea acestuia la suma de două milioane de dolari.

 • Filmul „Forrest Gump“ va fi relansat în versiune 3D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul „Forrest Gump“ va fi relansat în versiune 3D

  Filmul „Forrest Gump“, care i-a adus lui Tom Hanks un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, va fi relansat în versiune Imax, pe 5 septembrie, la 20 de ani de la premiera sa americană, informează hollywoodreporter.com.

 • Actorul Michael Jace a fost acuzat în mod oficial de omorul soţiei sale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Michael Jace a fost acuzat în mod oficial de omorul soţiei sale

  Actorul Michael Jace (51 de ani), a fost acuzat în mod oficial de autorităţile americane de omorul soţiei sale. Cunoscut pentru rolul din „Forrest Gump“, Jace şi-a împuşcat mortal soţia, April (40 de ani), cu un pistol, luni seara, fiind reţinut.

 • Forrest Gump de Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forrest Gump de Teleorman

  Ca să-l găseşti, nu trebuie să-l cauţi acasă, ci pe drum. Căci Nelu Cocoloş, sau Nelu lui Feia, cum îi spun cei din sat, se află mai mereu în mişcare. El zice că doar atunci când are timp liber.

 • VIDEO „Naşul“, mai bun filmul decât cartea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Naşul“, mai bun filmul decât cartea

  Într-un clasament făcut de jurnaliştii de la Huffington Post, o serie de 11 filme au reieşit ca fiind mai bune decât volumele care au stat la baza lor. Pelicule precum „Forrest Gump“ (1994), „Naşul“ („The Godfather“, 1972), „Amurg“ („Twilight“, 2008), „Jurnalul“ („The Notebook“, 2004) au fost apreciate în rândul cinefililor mai mult decât cărţile lor.

Modifică Setările