Stiri despre festivalul enescu 2017

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • F..k, yeah! Ăsta e Mozart!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  F..k, yeah! Ăsta e Mozart!

  Într-o noapte, Vineri spre Sâmbătă, 8/9 Septembrie 2017, la Ateneul Român/ Mozart – Così fan tutte/ Les Musiciens du Louvre, Opt membri ai Corului Filarmonicii „George Enescu”/ Dirijor: Mark Minkowski/ Ana Maria Labin (Fiordiligi), Serena Malfi (Dorabella), Robert Gleadow (Guglielmo), Anicio Zorzi (Ferrando), Jean-Sebastien Bou (Don Alfonso), Giulia Semenzato (Despina)

 • Œdipe moare între ficuşi la Festivalul Enescu. Dar atât de frumos!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Œdipe moare între ficuşi la Festivalul Enescu. Dar atât de frumos!

  Să deschizi Festivalul Enescu cu Œdipe de Enescu e o decizie curajoasă, fără discuţie. Acum doi ani, anunţul mă făcea să văd cu ochii minţii o Sală a Palatului dezolant de goală, pentru că muzica modernă (mai ales de operă) este încă departe de a fi gustată în România.

 • Record: abonamentele pentru Festivalul Enescu au fost epuizate în 10 minute!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Record: abonamentele pentru Festivalul Enescu au fost epuizate în 10 minute!

  Abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017 au fost puse în vânzare luni, 5 decembrie de la ora 10 şi au înregistrat recorduri de vânzare. Astfel, abonamentele pentru seria Recitaluri şi Concerte Camerale s-au epuizat într-un timp record de un minut de la punerea în vânzare, în timp ce abonamentele pentru seria Mari Orchestre s-au epuizat la doar 10 minute de la punerea în vânzare.

 • Astăzi s-au pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi s-au pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul Enescu 2017

  Ediţia 2017 a Festivalului Internaţional George Enescu (2-24 septembrie) aduce la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din ţară peste 3.000 dintre cei mai apreciaţi artişti străini şi români în peste 80 de evenimente. Programul include superstaruri ale muzicii clasice prezente în premieră, un număr de 37 de lucrări de George Enescu şi muzică contemporană.

 • Festivalul şi concursul „Enescu“ - Un nou început
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul şi concursul „Enescu“ - Un nou început

  Deşi conferinţa de presă referitoare la Festivalul „Enescu” - ediţia 2017 -, la care a participat şi noul director artistic, renumitul dirijor Vladimir Jurowski, a avut loc în noiembrie anul trecut, mă gândesc totuşi ca la început de an să punctez câte ceva din ceea ce va fi, pornind tocmai de la cele afirmate şi comentate cu acel prilej, dar şi de la parcurgerea programului

 • Enescu 2017 - O privire asupra programului artistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enescu 2017 - O privire asupra programului artistic

  La recenta conferinţă de presă a noului director artistic onorific al Festivalului Enescu a fost anunţat şi programul ediţiei 2017, cel puţin atât cât este planificat până acum. În mod curios, dar nu surprinzător, presa nu s-a grăbit să-l publice. E drept, programul era tipărit pe hârtie, deci nu se putea face copy & paste.

 • Onoarea nepătată a Festivalului Enescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Onoarea nepătată a Festivalului Enescu

  Astăzi a avut loc conferinţa de presă de prezentare a noului director artistic al Festivalului Enescu, domnul Vladimir Jurowski, marele dirijor britanic de origine rusă, al cărui nume este legat în mod special tot de un festival, cel de la Glyndebourne (pe lângă London Philharmonic, Rundfunk Sinfonie-Orchester Berlin şi altele).

Modifică Setările