Stiri despre femeia moderna

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Oboseala cronică, boala femeii moderne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oboseala cronică, boala femeii moderne

  După o zi de lucru, ai migrene, vezi dublu, îţi simţi ochii uscaţi şi te simţi epuizată fizic. Iar a doua zi stările se repetă. E foarte posibil să suferi de sindromul oboselii cronice. Iată cum se manifestă, care sunt cauzele, dar şi soluţiile pentru această afecţiune de care femeile suferă din ce în ce mai mult.

 • Cum dobândeşti jobul dorit şi partenerul potrivit: sfaturi de la psihologul Lenke Iuhos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum dobândeşti jobul dorit şi partenerul potrivit: sfaturi de la psihologul Lenke Iuhos

  În opinia cunoscutului psiholog Lenke Iuhos, există câţiva factori externi foarte nocivi pentru starea de spirit a femeii, care o fac să creadă că nu e ceva în regulă cu propria persoană, ajungând să nu se mai simtă frumoasă. Specialistul oferă câteva sfaturi pentru redobândirea atitudinii necesare atragerii lucrurilor pe care şi le doreşte.

 • Femeia 2.0
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia 2.0

  Poate că cerem prea mult de la aceste femei ale timpului nostru. Monica Macovei, Laura Kövesi, Laura Andrei, Laura Stefan, Sandra Pralong...A supravieţui într-o epocă în care locul şi rolul femeii este mai mult decât a fi cea din umbra bărbatului” este un tur de forţă. Ea, femeia-exemplu, trebuie să fie peste tot. Să asume. Să şi trăiască. Curajul, azi, se cuantifică în discreţie. Tac, fac, plac.

 • Prinţese în mizerie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinţese în mizerie

  Aşteptam pe cineva într-un restaurant şi, în timp ce încercam să mă concentrez asupra unui articol găsit pe Twitter, puteam să simt cum fetele de la masa vecină devin mai gălăgioase. Şi pentru că decibelii creşteau mai ceva ca aluatul de cozonaci de la bunica, m-am văzut forţată să le ascult conversaţia. Mare lucru nu era, dar conversaţiile despre gătit şi curăţenie mi se par mereu fascinante.

 • Frumuseţea mamelor - Un proiect foto arată adevărata frumuseţe a trupurilor femeilor care au devenit mame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumuseţea mamelor - Un proiect foto arată adevărata frumuseţe a trupurilor femeilor care au devenit mame

  Într-o lume a femeilor care sunt tot mai nesigure, fotografa americană Jade Beall a realizat o serie de fotografii dedicate frumuseţii şi formelor proaspetelor mămici. Aceasta a declarat că speră ca ideea ei „să inspire generaţiile viitoare de femei să se elibereze de suferinţa gratuită pe care şi-o provoacă şi să îmbrăţişeze frumuseţea propriilor trupuri aşa cum sunt”.

 • Femeia modernă- între sacrificii şi carieră, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia modernă- între sacrificii şi carieră, la Adevărul Live

  În platoul Adevărul Live a fost invitat psihoterapeutul Cristina Fulop, care a discutat despre sacrificiile pe care le fac femeile pentru a avea o carieră strălucitoare. Renunţă la familie pentru a se "căsători" cu seviciul? Cât de mare este dorinţa de independenţă şi afirmare? Îşi pun femeile sănătatea în pericol din cauza orelor suplimentare? Despre toate acestea, la Adevărul Live.

Modifică Setările