Stiri despre elixirul dragostei

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Debuturi şi oaspeţi la
Opera bucureşteană (IV)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debuturi şi oaspeţi la Opera bucureşteană (IV)

  Pe prima scenă lirică naţională, caruselul intrărilor în noi roluri şi invitarea de oaspeţi străini continuă. Recent, un spectacol cu „Evgheni Oneghin” de Ceaikovski a prilejuit interesantul debut al tenorului Andrei Lazăr în haina personajului Lenski.

 • Debuturi „de vară”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debuturi „de vară”

  Stagiunea Operei Naţionale a propus, cu consecvenţă, numeroase debuturi, deopotrivă ale unor solişti ai teatrului în roluri importante şi ale unor tineri invitaţi să abordeze personaje de prim plan, parte dintre aceştia marcând astfel debutul absolut pe scena lirică bucureşteană.

 • Alte momente ale
stagiunii Operei bucureştene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alte momente ale stagiunii Operei bucureştene

  Aş spune că am ales la întâmplare. Totuşi, nu-i chiar aşa. M-au atras în primul rând unele nume de cântăreţi străini, dintr-un program care umple săptămâna cu circa 3-4 spectacole. Semnul promiţător vine însă între 20 şi 26 martie, când publicul are de ales între trei opere, un balet şi un recital, cinci seri în total.

 • Operă între stânci la
St. Margarethen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operă între stânci la St. Margarethen

  Într-o carieră romană de piatră datând din sec. I, iniţiativa reputatului critic de operă şi dramaturg austriac Marcel Prawy (1911-2003) a prins viaţă în 1996, odată cu inaugurarea unui festival liric de vară.

 • Un festival ambiţios, pentru toate gusturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un festival ambiţios, pentru toate gusturile

  Toamna aduce, prin tradiţie, debutul unor manifestări artistice aşteptate cu real interes de către public, astfel încât, spre exemplu, Opera din Craiova a marcat deschiderea ediţiei XIV a Festivalului internaţional „Elena Teodorini” chiar în ziua de 10 octombrie, când se împlineau, după cum a subliniat directorul Antoniu Zamfir, 202 ani de la naşterea lui Giuseppe Verdi.

 • Eric-Emmanuel Schmitt şi „Elixirul dragostei”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eric-Emmanuel Schmitt şi „Elixirul dragostei”

  „Elixirul dragostei”, un nou roman al scriitorului Eric-Emmanuel Schmitt, va fi lansat joi, 12 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la eveniment urmând să ia parte Marina Constantinescu, Mihaela Dedeoglu, Marius Constantinescu, precum şi actorii Eliza Păuna şi Rareş Andrici, care vor citi cele mai frumoase scrisori de dragoste din volum.

 • Un experiment de succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un experiment de succes

  În plină iarnă, cu viscole şi nămeţi, Opera din Iaşi a transmis, în direct, pe internet, un spectacol cu „Elixirul dragostei” de Donizetti, interesant şi pentru că în acea seară debutau mai toţi soliştii, realizând personajele cu siguranţă şi dezinvoltură, fără a lăsa să se ghicească emoţiile inerente.

 • „Elixirul dragostei“, în premieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Elixirul dragostei“, în premieră

  O nouă producţie a Operei Naţionale Bucureşti (ONB), „Elixirul dragostei“, pusă în scenă de regizorul italian Marco Gandini, va avea premiera duminică, 20 mai, de la ora 18.30.

 • VIDEO Secretul Elixirului Dragostei, dezvăluit la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Secretul Elixirului Dragostei, dezvăluit la Cluj

  Muzeul Farmaciei şi-a deschis porţile aseară, preţ de câteva ore, pentru clujenii curioşi să afle reţeta magică a Elixirului Dragostei şi de ce licoarea „funcţionează" doar de Dragobete.

 • „Elixirul Dragostei“ pune stăpânire pe braşoveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Elixirul Dragostei“ pune stăpânire pe braşoveni

  Opera Braşov îi aşteaptă, duminică, pe melomani la spectacolul „Elixirul Dragostei", de G. Donizetti, cea mai recentă premieră, cu care s-a încheiat cea de-a şaptea ediţie a Festivalului de Operă, Operetă şi Balet, din 2009.

Modifică Setările