Stiri despre doru

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Fotbalistul care nu uită de unde a plecat: Doru Plăviţiu, de la Academia „Marcel Răducanu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Fotbalistul care nu uită de unde a plecat: Doru Plăviţiu, de la Academia „Marcel Răducanu”

  Zilele trecute, conducerea Goriei Resita a avut un oaspete de vază în fotbalul românesc, Doru Plăviţiu, pe fostul fotbalist al CSM Resita şi Metalul Bocşa. Fostul atacant al Politehnicii Timişioara anilor 1980, al CSM-ului reşiţean, dar şi al Metalului Bocşa, a dorit să-i întâlnească pe doi dintre oamenii de fotbal pe care-i apreciază foarte mult: Gabriel Stănucă (preşedinte CS Gloria Reşiţa) şi Ciprian Urican (consilier tehnic)

 • Doru de la DeepCentral a recunoscut că era beat în timpul concertului de la Bistriţa. Neatenţia l-a trimis la urgenţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doru de la DeepCentral a recunoscut că era beat în timpul concertului de la Bistriţa. Neatenţia l-a trimis la urgenţe

  La începutul acestei luni, bistriţenii au avut parte de o invazie de artişti, într-o serie de concerte maraton, care s-a întins pe două zile. Printre cei care au urcat pe scenă s-au numărat şi băieţii de la DeepCentral, Doru prezentându-se niţel dezorientat, cei prezenţi suspecând „ţuica de Bistriţa”. Acesta a recunoscut că a urcat beat pe scenă şi mai mult s-a şi accidentat.

 • INTERVIU Polonia nu a acceptat rolul de membru al UE, de mâna a doua, şi nici şantajul Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Polonia nu a acceptat rolul de membru al UE, de mâna a doua, şi nici şantajul Rusiei

  Fiind - cu ani în urmă - în drum spre SUA, cu un avion militar de transport, am aterizat pe un aerodrom din Polonia, unde s-au îmbarcat camarazii noştri, paraşutişti polonezi, înalţi, voinici, tăcuţi, cu berete roşii. Impuneau respect. Despre starea de azi, a forţelor armate poloneze, un bombardament informaţional de ultimă oră este util. Ca element de comparaţie, cu cele autohtone. Interlocutorul fiind un ex-diplomat militar român.

 • Inspectorul general Căpriţă: „Dacă vreun vreun copil rămâne fără loc la clasa pregătitoare, îi aştept pe părinţi la mine, la Inspectorat!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inspectorul general Căpriţă: „Dacă vreun vreun copil rămâne fără loc la clasa pregătitoare, îi aştept pe părinţi la mine, la Inspectorat!“

  Prof. Doru Căpriţă, inspector general al învăţământului tulcean spune că poate garanta că fiecare copil din judeţul Tulcea va avea loc în şcoala din zona în care locuieşte. Acesta a insistat asupra faptului că părinţii se pot duce şi în ultima zi de înscriere, pentru că locul copilului este asigurat.

 • Doru Axinte, în juriul Salonului de Grafică și Satirică din Iran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doru Axinte, în juriul Salonului de Grafică și Satirică din Iran

  În perioada 29  februarie - 4 martie desenatorul  tulcean a participat în Iran ca membru al juriului în cea de-a doua a ediție a Salonului Internațional de Grafică Satirică având tema : ,,City and Citizenׂ“ (Orașul și cetățenii).

 • Doru Rusu, seminaristul care ia teatrul în serios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doru Rusu, seminaristul care ia teatrul în serios

  Adolescentul de 18 ani face parte din echipa de teatru de liceeni “Ex Toto Corde” si pregăteşte două roluri importante, în “Titanic Vals” şi “Fiul Risipitor”

 • Constanţa: Seară de râs cu Doru Octavian Dumitru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Seară de râs cu Doru Octavian Dumitru

  Un invitat de seamă care va urca pe scena constănţeană diseară este actorul de comedie Doru Octavian Dumitru. El va susţine spectacolul „Spumă de râs“ în Club Cafe d’Art.

 • Hauptmann senior caută soluţii pentru fiul său
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hauptmann senior caută soluţii pentru fiul său

  Avocaţii lui Claudiu Hauptmann împart vina între el şi morţii din cealaltă maşină. Familiile victimelor carnagiului din Banat sunt revoltate de atitudinea lui Doru Hauptmann, care insinuează că şi celălalt şofer are partea lui de vină.

 • Portret/ Doru Alexandrescu, lăutar la petreceri de trei decenii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/ Doru Alexandrescu, lăutar la petreceri de trei decenii

  A cântat în cele mai cunoscute tarafuri ale judeţului şi puţini sunt băcăuanii care nu-l ştiu de la vreo nuntă sau botez. Ştie să cânte melodii din toate zonele ţării. A început să cânte în orchestre şi tarafuri încă de pe vremea adolescenţei.

 • Doru Pîrvu dă maneaua pe muzica ţigănească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doru Pîrvu dă maneaua pe muzica ţigănească

  De mai bine de 20 de ani este cunoscut ca manelistul Doru de la Olteniţa, însă acum îşi doreşte să cânte în limba sa, rromani, muzica dragă sufletului său. Îl mai impiedică un singur lucru: „din manea iese banu”, din muzica de calitate: „nu prea“.

 • Bacău: Doru Sechelariu se pregăteşte pentru Formula 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Doru Sechelariu se pregăteşte pentru Formula 1

  După mai bine de doi ani şi jumătate în Formula BMW, Doru Sechelariu a făcut pasul în Formula GP3 şi visează să conducă şi un bolid în Formula 1. Pilotul de automobilism Doru Sechelariu îşi urmează de un deceniu visul, acela de a pilota un bolid în Formula 1. A început, ca majoritatea piloţilor, cu kartingul. „La şase ani am primit primul kart, iar doi ani mai târziu am câştigat prima cursă judeţeană“, spune sportivul

 • Portret/Doru Baltag alungă boala cu ajutorul acelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Doru Baltag alungă boala cu ajutorul acelor

  Este neurolog la Spitalul de Recuperare din Iaşi. Din dorinţa de a-şi trata mai bine pacienţii, a învăţat şi tehnica acupuncturii pe care o aplică cu succes. Şi-a dorit să fie medic încă de când avea 5 ani, după ce viaţa l-a pus la grea încercare.

 • Bunicii din Bacău au prins drag de tai chi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bunicii din Bacău au prins drag de tai chi

  Cel mai vârstnic bărbat care se antrenează are 81 de ani . Practicanţii de tai chi spun că au scăpat de multe probleme de sănătate şi că, în pofida vârstei respectabile, se simt mai tineri şi în putere.

Modifică Setările