Stiri despre disfunctii erectile

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Impotenţa, problema tuturor bărbaţilor. Cauzele, explicate de specialişti: boli, lipsa de încredere, partenerele mai puternice sau mai inteligente decât ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Impotenţa, problema tuturor bărbaţilor. Cauzele, explicate de specialişti: boli, lipsa de încredere, partenerele mai puternice sau mai inteligente decât ei

  Disfuncţia sexuală masculină reprezintă în secolul 21 un subiect tabu pentru mulţi români care evită pe cât posibil să ceară sfatul unui medic, dar apelează cu mare uşurinţă la vraci. Specialiştii susţin că stresul de la serviciu şi un şef mult prea exigent îl fac pe un bărbat să aibă o stimă de sine redusă şi, implicit, un randament sexual care lasă de dorit.

 • Cât de mult afectează stresul viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mult afectează stresul viaţa sexuală

  Pierderea interesului sexual este o problemă care afectează atât femeile, cât şi bărbaţii, la un moment dat. Când mintea este invadată de griji şi viaţa sexuală are de suferit.

 • VIDEO 70% din femeile cu fibrom uterin rămân inutil fără uter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 70% din femeile cu fibrom uterin rămân inutil fără uter

  Dr. Rareş Nechifor operează fibromul uterin şi adenomul de prostată, printre altele, fără să realizeze nici măcar o singură tăietură, doar prin mici înţepături. Şi nu sunt singurele intervenţii pe care le poate realiza fără complicaţiile chirurgiei clasice.

 • Viaţa sexuală, oglinda stării de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa sexuală, oglinda stării de sănătate

  Cu toţii ştim că sexul face bine, însă ştim oare şi că intensitatea vieţii sexuale reflectă starea de sănătate? În afară de vestitele disfuncţii erectile sau lipsa libidoului, mai există o grămadă de alte probleme care se oglindesc în viaţa sexuală sau în lipsa ei.

 • Depresie? Hormonul sexual masculin ar putea fi de vină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Depresie? Hormonul sexual masculin ar putea fi de vină

  Testosteronul, hormonul masculinităţii, dirijează multe dintre aspectele vieţii bărbaţilor, de la protecţia cardiovasculară la o viaţă sexuală împlinită, desigur. Dar şi starea de spirit a bărbaţilor depinde într-o bună măsură de nivelul de testosteron.

 • Cele mai bune plante care combat problemele sexuale masculine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune plante care combat problemele sexuale masculine

  După 50 de ani, ba chiar şi mai devreme, bărbaţii resimt procesul de înaintare în vârstă în special în sfera performanţelor sexuale. Mulţi îşi doresc să încerce mica pilulă albastră, însă aceasta are reacţii adverse importante. De ce nu ar încerca remediile naturale, la fel de benefice, dar mai puţin riscante?

 • Pe cine dai «vina» pentru erecţia slabă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cine dai «vina» pentru erecţia slabă

  Subiect tabu sau nu, disfuncţia erectilă poate deveni o problemă serioasă de cuplu. Află din articolul nostru care sunt principalii inamici ai dorinţei sexuale masculine.

 • Viaţa sexuală, „torpilată“ de factori aparent inofensivi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa sexuală, „torpilată“ de factori aparent inofensivi

  Pe lângă infecţii genitale şi stres, există o varietate de alte explicaţii pentru disfuncţiile erectile. Cel mai frecvent, problemele erectile ale bărbaţilor apar ca o consecinţă a unor afecţiuni testiculare sau la nivelul prostatei.

 • Disfuncţiile erectile afectează tot mai mulţi tineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Disfuncţiile erectile afectează tot mai mulţi tineri

  Un român din patru suferă de disfuncţii erectile, arată datele Asociaţiei Române de Medicină a Sexualităţii. Potrivit medicilor, numărul bărbaţilor care se confruntă cu o astfel de problemă de sănătate este mult mai mare, iar cei mai mulţi dintre ei au până în 40 de ani.

 • Ce trebuie să ştii despre pilula albastră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre pilula albastră

  Folosită în tratarea disfuncţiilor erectile, Viagra se eliberează în România doar pe bază de prescripţie medicală. Aceasta pentru că, pe fondul unor afecţiuni şi în combinaţie cu alte medicamente, poate avea efecte secundare grave.

Modifică Setările