Stiri despre denis ulanov

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Denis Ulanov: Procuratura nu a deschis niciun dosar pe numele celor care au scos cu vagoanele banii din BEM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Denis Ulanov: Procuratura nu a deschis niciun dosar pe numele celor care au scos cu vagoanele banii din BEM

  Deputatul Partidului „ŞOR”, Denis Ulanov, l-a pus în dificultate pe procurorul general interimar, după ce a explicat în detalii ce s-a întâmplat cu adevărat la Banca de Economii şi cum au dispărut cele 13 miliarde de lei din rezervele Băncii Naţionale. El a atras atenţia că subiectul acestui dosar penal sunt anume garanţiile acordate de stat, nu creditele acordate de BNM de-a lungul anilor.

 • Drăguţanu şi Bodiu confirmă implicarea lui Filat în furtul miliardului: L-a obligat şi ameninţat pe Şor să cumpere datoriile BEM VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drăguţanu şi Bodiu confirmă implicarea lui Filat în furtul miliardului: L-a obligat şi ameninţat pe Şor să cumpere datoriile BEM VIDEO

  Martorii în dosarul în care Vlad Filat a fost condamnat pentru corupere pasivă confirmă că Ilan Şor a fost obligat şi ameninţat de fostul premier să cumpere datorii ale BEM. Este vorba de mărturii ale fostului guvernator al Băncii Naţionale, Dorin Drăguţanu, şi al fostului secretar general al Guvernului şi fost preşedinte al Consiliului de adimistraţie BEM, Victor Bodiu.

 • Partidul ŞOR va insista cu mai multe amendamente care să prevadă eliminarea totală a imunităţii parlamentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul ŞOR va insista cu mai multe amendamente care să prevadă eliminarea totală a imunităţii parlamentare

  Partidul „ŞOR” insistă pe eliminarea totală a imunităţii parlamentare, nu doar parţială, aşa cum a propus majoritatea PAS în proiectul votat în primă lectură joi, 19 mai, în Parlament. Deputaţii Partidului „ŞOR” vor propune în acest sens mai multe amendamente şi completări pentru votarea proiectului de modificare a Constituţiei în lectură finală.

 • Denis Ulanov: Curtea Constituţională a stabilit că emisiunea monetară şi emiterea ulterioară a garanţiilor de stat din 2014 şi 2015 au fost ilegale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Denis Ulanov: Curtea Constituţională a stabilit că emisiunea monetară şi emiterea ulterioară a garanţiilor de stat din 2014 şi 2015 au fost ilegale

  Emisiunea monetară şi emiterea ulterioară a garanţiilor de stat din noiembrie 2014 şi aprilie 2015 celor trei bănci falimentare, Banca de Economii, Unibank şi Banca Socială, au fost ilegale. Constatarea se regăseşte într-o adresare a Curţii Constituţionale către Parlament din data de 22 aprilie 2022. Anunţul a fost făcut joi, 12 mai, în şedinţa Parlamentului, de către deputatul Partidului „ŞOR”, Denis Ulanov.

 • Cauza penală în care este vizat deputatul Denis Ulanov, trimisă în judecată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauza penală în care este vizat deputatul Denis Ulanov, trimisă în judecată

  Cauza penală în care deputatul Denis Ulanov este acuzat de „escrocherie” şi „spălare de bani”, ambele infracţiuni săvârşite în proporţii deosebit de mari şi în interesele unei asociaţii criminale, a fost finalizată şi expediată în judecată de Procuratura Anticorupţie. Rechizitoriul cuprinde 630 de file, iar întreg probatoriul însumează 81 de volume, transmite IPN.

 • Partidul Şor, după consultările cu Maia Sandu: Pledăm pentru învestirea unui Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul Şor, după consultările cu Maia Sandu: Pledăm pentru învestirea unui Guvern

  Reprezentanţii Partidului Şor au anunţat luni, 29 martie, după consultările cu preşedintele Maia Sandu, în contextul necesităţii dizolvării Parlamentului ca urmare a două tentative eşuate de învestire a unui Guvern, că în continuare pledează pentru învestirea unui Guvern care să soluţioneze criza epidemiologică şi economică.

 • Denis Ulanov şi Petru Jardan vor fi cercetaţi în stare de libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Denis Ulanov şi Petru Jardan vor fi cercetaţi în stare de libertate

  Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana, a decis eliberarea provizorie sub control judiciar, pentru 30 de zile, a deputaţilor Partidului politic Şor, Denis Ulanov şi Petru Jardan, după ce a examinat demersurile Procuraturii Anticorupţie care solicita plasarea celor doi, cu statut de învinuit, în arest preventiv pentru 30 de zile. Procuratura consideră ilegale încheierile instanţei şi anunţă că le va contesta.

 • Octavian Ţîcu: Partidul Şor trebuie scos în afara legii VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Octavian Ţîcu: Partidul Şor trebuie scos în afara legii VIDEO

  Liderul PUN, deputatul Octavian Ţîcu, a declarat luni, 22 martie, în timpul şedinţei Parlamentului la care se examina retragerea imunităţii pentru deputaţii Denis Ulanov şi Petru Jardan, că Partidul Şor trebuie declarat neconstituţional şi scos în afara legii.

 • UPDATE Deputatul Denis Ulanov a fost reţinut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Deputatul Denis Ulanov a fost reţinut

  Deputatul Partidului Şor Denis Ulanov a rămas fără imunitate parlamentară luni, 22 martie. Parlamentul i-a ridicat imunitatea acestuia la solicitarea procurorului general, Alexandr Stoianoglo. Imediat ce a rămas fără imunitate, deputatul a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru 72 de ore, până la decizia instanţei care se va pronunţa asupra măsurii de arest.

 • UPDATE Deputatul Petru Jardan, reţinut de procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Deputatul Petru Jardan, reţinut de procurori

  Deputatul Partidului Şor Petru Jardan a rămas fără imunitate parlamentară luni, 22 martie, după ce 68 de deputaţi au votat în suţinerea cererii procurorului general cu privire la ridicarea imunităţii pe numele acestuia. La scurt timp, deputatul a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi plasat în arest pentru 72 de ore.

 • Denis Ulanov cere Parlamentului să voteze pentru ridicarea imunităţii sale: Nu am nimic de ascuns
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Denis Ulanov cere Parlamentului să voteze pentru ridicarea imunităţii sale: Nu am nimic de ascuns

  Deputatul Partidului Şor Denis Ulanov a declarat că încă în 2020, prin intermediul justiţiei televizate, a fost învinuit de implicarea în frauda bancară, nu o dată s-a adresat procurorului general pentru a fi citat şi audiat în privinţa oricăror aspecte. Şi acest lucru aşa şi nu s-a întâmplat. Parlamentarul spune că tangenţa cu aşa-zisa frauda bancară este lucrul său în calitate de avocat al lui Ilan Şor, transmite IPN.

 • Denis Ulanov: Kroll îndeplineşte o comandă
politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Denis Ulanov: Kroll îndeplineşte o comandă politică

  „Kroll îndeplineşte o comandă politică şi este evident că încearcă să discrediteze oameni nevinovaţi, ascunzând adevăraţii beneficiari”. Este declaraţia deputatului Partidului Şor, Denis Ulanov, care a declarat în cadrul unui briefing de presă că formaţiunea pe care o reprezintă niciodată nu s-a temut de acest raport şi chiar a aşteptat publicarea lui, transmite IPN.

Modifică Setările