Stiri despre cristos

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cristos prin timp şi spaţiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristos prin timp şi spaţiu

  Gazele arse ţâşneau cu o forţă imensă prin cele două duze, izbindu-se de aerul din atmosferă. Doar că atmosfera era mai mare şi nu se lăsa împinsă, drept care gazele se arcuiau şi îmi catapultau rucsacul în care se afla motorul, fixat bine pe spatele meu, spre cer. Acţiune şi reacţiune. Imensitatea albastră mă fascina.

 • Un expert în criminalistică digitală a reconstruit chipul lui Iisus Hristos: rezultatul, total diferit de reprezentările cunoscute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un expert în criminalistică digitală a reconstruit chipul lui Iisus Hristos: rezultatul, total diferit de reprezentările cunoscute

  Un medic specializat în reconstrucţie facială digitală, procedeu folosit în criminalistică, a reuşit să obţină o imagine a lui Iisus Hristos extrem de apropiată de realitate, consideră acesta, după ce a folosit craniile a trei bărbaţi evrei din perioada în care a trăit Iisus. Rezultatul este cu adevărat surprinzător, cu totul diferit de reprezentările cunoscute ale Mântuitorului.

 • Ţii post fără rost? Lucru prost!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţii post fără rost? Lucru prost!

  Am întâlnit mulţi oameni care „ţin post”. Nu mi-a fost greu să-i identific: cu toţii declară, cu o mândrie abia ascunsă, că-n cutare zi nu bagă-n gură cutare lucru. Şi toţi fac asta pentru a-i cădea cu tronc lui Dumnezeu.

Modifică Setările