Stiri despre cristian ghinghes

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vrem politică altfel, dar cu politicieni la fel?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrem politică altfel, dar cu politicieni la fel?

  Ieri, un domn se declara mâhnit că m-a văzut serile trecute ud leoarcă alergând la Insula de Agrement din Bacău. Cică nu-i şade bine aşa unui politician serios: “îl vulnerabilizează” (am citat). Săptămâna trecută, altul avea o problema cu mixurile mele trance şi mi-a spus că dacă vreau voturi nu am ce căuta mixând şi “zbenguindu-mă” la radio, în emisiunile săptămânale pe care le fac de 12 ani.

 • OSCE: Starea de urgenţă nu trebuie să limiteze accesul la informaţii publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OSCE: Starea de urgenţă nu trebuie să limiteze accesul la informaţii publice

  Inevitabilul s-a produs, iar Decretul preşedintelui Klaus Iohannis privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României ca răspuns la pandemia de coronavirus ajunge să fie cunoscut pe plan internaţional. Şi nu ca exemplu de bună practică, ba dimpotrivă din cauza articolelor 54 şi 56.

 • Poveştile inspiraţionale ale unor tineri care au învins sistemul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveştile inspiraţionale ale unor tineri care au învins sistemul

  Doi tineri care au demonstrat de la vârste fragede că pot schimba lumea la propriu au venit astăzi, 1 iunie, la Râmnicu Vâlcea, să le vorbească liceenilor despre drepturile lor şi mai ales despre cum şi le pot face respectate, implicându-se în şi pentru comunitate şi acţionând pentru ei şi semenii lor. La invitaţia Asociaţiei „Mişcăm Vâlcea”, au vorbit despre poveştile lor inspiraţionale şi soluţiile care sunt la îndemâna oricui.

 • Cum VOTEZ astăzi la alegerile parlamentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum VOTEZ astăzi la alegerile parlamentare

  La nivel local, unde sunt consilier local independent, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru ca băcăuanii să fie informaţi înainte de a pune ştampila pe un partid sau altul, ori pe un independent sau altul. Nu o să vă spun cu cine votez astăzi, dar o să aflaţi cum şi pentru ce votez!

 • Municipiul Bacău va fi „Capitala Tineretului“ din România în 2017! Sunt programate peste 40 de evenimente culturale, artistice şi sportive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Municipiul Bacău va fi „Capitala Tineretului“ din România în 2017! Sunt programate peste 40 de evenimente culturale, artistice şi sportive

  Municipiul Bacă va fi anul viitor „Capitala Tineretului“ din România. Decizia a fost luată duminică, 13 noiembrie, la Timişoara, de  Consiliul Tineretului din România (CTR), la Gala Tineretului. Programul depus de ONG-uri şi Primăria Bacău a fost declarat câştigător. Astfel, Bacăul, în 2017, va fi gazda a peste 40 de evenimente culturale, artistice şi sportive şi pentru asta are deja alocaţi 50 de mii de euro.

 • Candidatura lui Romeo Stavarache a fost validată. Au fost eliminaţi din cursa electorală independenţii Cristian Ghingheş şi Marian Dămoc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidatura lui Romeo Stavarache a fost validată. Au fost eliminaţi din cursa electorală independenţii Cristian Ghingheş şi Marian Dămoc

  Biroul Electoral Municipal a deliberat noaptea trecută asupra candidaturilor independente la Primăria Bacău, care respectă legislaţia pentru a fi incluse pe buletinele de vot dar şi asupra listelor unor partide. Deşi au existat controverse asupra listei de susţinători, candidatura lui Romeo Stavarache a fost validată iar a tinerilor independenţi Cristian Ghingheş şi Marian Dămoc, anulată.

 • Principiile mele în această campanie electorală pentru Primăria şi Consiliul Local Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principiile mele în această campanie electorală pentru Primăria şi Consiliul Local Bacău

  Pe 5 iunie candidez la Primăria şi Consiliul Local Bacău. V-am spus deja de ce candidez şi ce fel de campanie voi aborda în următoarele 2 luni, însă aş vrea să subliniez şi să detaliez principiile după care mă ghidez pentru această candidatură independentă, iniţiativă care pentru mine chiar nu este o chestiune de viaţă şi de moarte şi pe care o socotesc ca fiind mult mai importantă decât persoana mea.

 • Am 23 de ani şi candidez la Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am 23 de ani şi candidez la Bacău

  M-am hotărât să candidez ca independent la Primăria şi Consiliul Local Bacău şi cred că e corect faţă de voi, cititorii mei, să ştiţi acest lucru. Voi încerca să aduc un suflu nou în politică şi vă voi relata atât aspectele pozitive, cât şi cele negative din următoarea perioadă, căci deja sunt destule minciuni pe care principalele partide încearcă să le împrăştie despre mine în spaţiul public. Se vede că le stric jocurile, blaturile...

 • UPDATE FOTO Miting neautorizat
pentru demisia edilului Romeo Stavarache. Ce riscă iniţiatorii şi care este
poziţia primarului Bacăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE FOTO Miting neautorizat pentru demisia edilului Romeo Stavarache. Ce riscă iniţiatorii şi care este poziţia primarului Bacăului

  Condamnarea primită de primarul Romeo Stavarache la Tribunalul Bacău, de 3 ani, cu suspendare, decizie nedefinitivă a Justiţiei, a încălzit atmosfera politică din Bacău. Două grupuri de iniţiativă invită astăzi băcăuanii, de la ora 19, în faţa sediului fostei Biblioteci Judeţene, să ceară demisia primarului Bacăului. Romeo Stavarache a refuzat să comenteze în vreun fel situaţia.

 • Un blogger băcăuan cere Primăriei Bacău şi Consiliului
Local să renunţe la taxa aplicată pentru documentele de interes public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un blogger băcăuan cere Primăriei Bacău şi Consiliului Local să renunţe la taxa aplicată pentru documentele de interes public

  Primăria Bacău cere 5 lei pentru fiecare pagină eliberată în urma cererilor, în baza legii 544/2001, a liberului acces la informaţiile publice. Taxa este de 25 de ori mai mare decât preţul real al unei pagini xerox şi este menită să descurajeze cetăţenii care doresc să se informeze asupra activităţii administraţiei locale, afirmă activistul băcăuan Cristian Ghingheş.

 • De ce am dat în judecată Ministerul Educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce am dat în judecată Ministerul Educaţiei

  Săptămâna trecută am depus la Curtea de Apel Bucureşti o cerere de chemare în judecată a Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, pentru clarificarea statutului juridic neclar al Consiliului Naţional al Elevilor (CNE), în încercarea de a resuscita reprezentarea din mediul preuniversitar.

 • Pasiuni şi răspunsuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pasiuni şi răspunsuri

  Totul începe şi ar trebui să se termine cu pasiunile noastre. Tot ce fac eu e din pasiune şi ăsta e secretul care mă ajută să "fac atât de multe" şi să mă distrez în acelaşi timp.

Modifică Setările