Stiri despre corina fusu

  40 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Parlamentarii de la Chişinău au votat pentru Reîntregirea Neamului Românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parlamentarii de la Chişinău au votat pentru Reîntregirea Neamului Românesc

  Înainte şi după Ratificarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, parlamentarii de la Bucureşti au declarat la unison că acesta este un Vot pentru Reîntregirea Neamului Românesc. În ziua în care Chişinăul a făcut acelaşi pas răspunsul a fost similar: Votăm pentru Ratificarea Acordului de Asociere şi Pentru Reîntregirea Neamului Românesc.

 • Corina
Fusu ar putea fi înlocuită în cadrul Comisiei parlamentare cu un fost coleg
de formaţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corina Fusu ar putea fi înlocuită în cadrul Comisiei parlamentare cu un fost coleg de formaţiune

  Demisii şi numiri în cadrul comisiilor parlamentare. Corina Fusu a fost retrasă din funcţia de membru şi vicepreşedinte al Comisiei cultură. Fusu nu mai este nici membru supleant al delegaţiei Parlamentului în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Aceasta a fost înlocuită în ambele funcţii cu liberalul reformator, Valeriu Saharneanu, care, la rândul lui, a fost retras din Comisia securitate.

 • Mihai Ghimpu:
PL  este gata să reia negocierile pentru
formarea AIE 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Ghimpu: PL  este gata să reia negocierile pentru formarea AIE 3

  „Decizia de aseară a  Curţii Constituţionale ne-a pus pe toţi la locurile noastre. Urmează să ne întâlnim să la masa trativelor, în vederea formării AIE3. PL are deja desemnate trei persoane: Valeriu Munteanu, Corina Fusu şi Anatol Şalaru. Suntem gata să începem chiar de astăzi negocierile“, a declarat liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, în cadrul unei conferinţe de presă.

 • „Drapelul muncii“ nu e de vânzare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Drapelul muncii“ nu e de vânzare

  Oficiosul Consiliului Raional Anenii Noi şi alte 54 de ziare şi reviste publice din Republica Moldova nu vor fi deetatizate. Experţii critică decizia Guvernului

 • Televiziunea publică, salvată de taxa TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea publică, salvată de taxa TV

  Experţii media susţin că doar astfel angajaţii companiei publice Teleradio-Moldova vor fi mai responsabili faţă de noi, telespectatorii

 • Aleşii din Parlament, necunoscuţi votanţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleşii din Parlament, necunoscuţi votanţilor

  Reporterii „Adevărul“ au discutat cu moldovenii despre cât de cunoscuţi sunt politicienii din „linia doi“. Mai bine de jumătate din cei intervievaţi nu cunosc cine sunt posibilii viitori miniştri sau parlamentari.

Modifică Setările