Stiri despre corectitudine

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Întoarcerea Regelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întoarcerea Regelui

  Deşi ne aşteptam cu toţii în ultimele luni ca starea de sănătate a Regelui Mihai să se agraveze pe zi ce trece, totuşi vestea stingerii din viaţă a fostului suveran al României ne-a copleşit realmente pe fiecare dintre noi.

 • Mai e mult până departe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai e mult până departe

  E greu să fii corect în România! E greu, uneori e frustrant, însă e musai! Dacă vrem să  schimbăm societatea în care trăim, trebuie să reacţionăm, folosind armele oferite de democraţie, împotriva celor care, prin sfidare şi nesimţire, cred ne pot umili fără ca noi sa facem ceva.

 • Faze tari cu ambasadori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Faze tari cu ambasadori

  La puţin timp după Revoluţie m-am dus în Franţa, am vizitat o firmă de software, la Paris. Erau toţi într-un fel de hală, vreo 60 de oameni, doar directorii aveau nişte birouri separate. Vorba vine birouri, erau mai mult nişte paravane pe o latură a halei.

 • Microbul, punct comun între fotbal şi politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microbul, punct comun între fotbal şi politică

  Sunt zile, din ce în ce mai des, în care-mi spun că aş vrea foarte mult să fiu jurnalist sportiv. Nu pentru că subiectele europene sau geopolitice, culturale ar fi plictisitoare sau dezamăgitoare, ci pentru că, parcă, subiectele legate de sport, sporturile care îmi plac - fotbal, nataţie, tenis, patinaj, ski, rugby, gimnastică, handbal - produc mai multă satisfacţie în materie de.... muncă nefăcută inutil.

 • Simona Halep sau cultul muncii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simona Halep sau cultul muncii

  După stingerea euforiei pricinuite de prima prezenţă românească într-o finală de Mare Şlem după 34 de ani se pot vedea foarte limpede multe lucruri interesante.

 • Ştirile noastre cele de toate zilele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştirile noastre cele de toate zilele

  În 1990, când Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti nu se reînfiinţase încă, ne-a vizitat ţara un profesor american care a ţinut câteva lecţii pentru viitorii studenţi şi, mai apoi, jurnalişti români.

 • Motive de reflecţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive de reflecţie

  Este o iluzie că vom putea găsi căi spre corectitudine, atât timp cât sportul, sporturile - unele într-o măsură mai mare, altele într-o măsură mai mică – sunt legate de recompensa materială şi de profesie.

 • Ioan Rus vrea ca alegerile locale să fie corecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Rus vrea ca alegerile locale să fie corecte

  Aflat într-o vizită de lucru în Alexandria, ministrul Ioan Rus le-a spus şefilor structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor să se angajeze ca, din punct de vedere tehnic şi operativ, să îşi facă treaba astfel încât alegerile locale să fie corecte. Şeful de la interne le-a cerut subordonaţilor să dea dovadă de corectitudine, echidistanţă şi intransigenţă.

 • Românii nu mai cred în corectitudinea alegerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii nu mai cred în corectitudinea alegerilor

  Potrivit unui studiu realizat de Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), numai 27% din români cred că alegerile sunt corecte şi libere, iar sub 20% consideră că sistemul juridic îi protejează de abuzul statului, în timp ce susţinerea economiei de piaţă se situează printre ultimele locuri între 30 de ţări.

 • Corectitudine mediocră la universităţile din Banat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corectitudine mediocră la universităţile din Banat

  Calitatea învăţământului superior din Vestul ţării a fost cotată cu maximum trei steluţe. În Topul Integrităţii Universităţilor, majoritatea instituţiilor de învăţământ din regiune se clasează sub mijlocul clasamentului.