Stiri despre comunicare online

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Facebook şi monştrii lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook şi monştrii lui

  Am fost contactat recent de liderul local al unui partid politic. În câteva minute, a încercat să-mi spună, la telefon, că şi-ar dori să fie mai popular pe Facebook şi că, în ciuda eforturilor sale de a strânge „multe likeuri şi shareuri”, nu reuşeşte să devină mai cunoscut în Social Media.

 • ANAF şi Facebook, la intersecţia dintre util şi aroganţă: cum să nu comunici online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANAF şi Facebook, la intersecţia dintre util şi aroganţă: cum să nu comunici online

  Îmi şi imaginez cum domnul director al ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, a convocat într-o şedinţă „de urgenţă” (am observat că toate sunt „de urgenţă”, pentru a părea mai importante) echipa de relaţii publice a instituţiei şi le-a zis: „De mâine, ne facem pagină pe Facebook! Să nu zică lumea că nu comunicăm şi nu suntem deschişi!”.

 • VIDEO TrendScan: Facebook te ridică, Facebook te coboară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO TrendScan: Facebook te ridică, Facebook te coboară

  Klaus Iohannis a câştigat alegerile, dar întrebările au continuat să curgă. Facebook a înclinat balanţa decisiv? Mesajele pro sau mesajele contra au fost cele mai importante? Ruptura dintre strategia PSD şi realitate a dus la rezultatul neaşteptat din seara votului? TrendScan îşi propune să răspundă în această ediţie la aceste întrabări şi să pună în dezbatere importanţa social media în campaniile politice.

 • Arta conversaţiei ca paliativ al individualismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arta conversaţiei ca paliativ al individualismului

  Reputaţia este forma politică a trecutului individual. Noi trăim într-un perpetuu prezent, care, ironic, arată ca internetul: Haotic, sau liber. Faţă cu dezastrul, devine evident care este puterea politeţii şi a tuturor formalităţilor nedemocratice care ne forţează să ne prezentăm în public cu mai multă grijă decât avem poate în viaţa privată.

 • Interlocutori „acoperiţi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interlocutori „acoperiţi”

  Acum vreun an, am văzut, pe un post al televiziunii germane, o dezbatere despre problemele comunităţii musulmane din Occident. Ceea ce m-a frapat, de-a lungul întregii dezbateri, a fost prezenţa unuia dintre interlocutori - o interlocutoare, de fapt - purtînd pe chip tradiţionalul văl care nu lasă să se vadă decît ochii.

Modifică Setările