Stiri despre complimente

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tehnici de cucerire. 7 fraze care vor topi inima oricărui bărbat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici de cucerire. 7 fraze care vor topi inima oricărui bărbat

  Să hrăneşti ego-ul unui bărbat poate fi decizia cea inspirată pentru tine, atâta vreme cât îţi doreşti să-l cucereşti definitiv. În caz că nu te-ai gândit vreodată, şi bărbaţii adoră complimentele şi se simt perfect atunci când sunt în centrul atenţiei.

 • Cum îţi faci partenerul să se simtă special
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi faci partenerul să se simtă special

  Relaţia dintre o femeie şi un bărbat trebuie să fie specială, înainte şi după căsătorie. Indiferent de cât de mult timp a trecut de când sunt împreună, partenerii trebuie să se respecte şi să se iubească. Ştim că femeile trebuie să fie răsfăţate de iubit/soţ, dar şi tu îl poţi face să se simtă special. Iată cum!

 • Cum ne afectează complimentele şi critica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne afectează complimentele şi critica

  Tuturor ne place să fim complimentaţi. Când primim un compliment după ce îndeplinim o sarcină sau pentru trăsăturile noastre, parcă se schimbă totul în jurul nostru. Complimentele sunt acceptate cu inima deschisă, dar există întotdeauna şi opusul – critica. Când ne confruntăm cu critici, apare imediat îndoiala de sine deoarece este văzută ca ceva negativ.

 • Cum poate
îmbunătăţi diplomaţia relaţiile interumane şi de ce e ea confundată cu ipocrizia - explicaţia specialiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate îmbunătăţi diplomaţia relaţiile interumane şi de ce e ea confundată cu ipocrizia - explicaţia specialiştilor

  De multe ori, în societatea românească, diplomaţia în relaţiile interpersonale este văzută ca un defect. Nu puţini sunt aceia care consideră că dacă eşti diplomat şi ai tact ai ceva de ascuns şi că cel mai bine este să spui adevărul fără niciun fel de ocolişuri. În ţările din Vest, diplomaţia este la scară largă o calitate şi un factor esenţial de evitare a conflictelor.

 • Habar nu
avem să primim iubire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Habar nu avem să primim iubire

  Pentru mulţi oameni este mai dificil să primească decât să ofere darurile relaţionale. Complimentele, aprecierile verbale şi încurajările autentice nu sunt lesne de primit de către cei mai mulţi dintre noi, deoarece se izbesc în zidurile protectoare pe care le-am ridicat în jurul sufletelor noastre.

 • Cinci semne că
eşti considerat neatrăgător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci semne că eşti considerat neatrăgător

  Frumuseţea este unul din cele mai discutate subiecte de-a lungul istoriei, oamenii folosind diferite metode pentru a-şi ascunde defectele şi a evidenţia calităţile lor fizice.

 • Ce preferă bărbaţii în loc de „te iubesc“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce preferă bărbaţii în loc de „te iubesc“

  Deşi fata tânjeşte după declaraţii de dragoste frecvente, materialul genetic masculin este total diferit, iar bărbaţii îşi doresc să audă cu totul altceva de la partenerele lor de viaţă în loc de „te iubesc“.

 • Ce vor femeile: tandreţe, 
complimente şi cadouri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vor femeile: tandreţe, complimente şi cadouri

  Reţeta fericirii unei femei nu pare să fie foarte complicată, potrivit unui studiu: ea îşi doreşte să fie alintată, admirată şi să primească o „atenţie“ din când în când.

 • 10 lucruri pe
care bărbaţii nu le spun femeilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 lucruri pe care bărbaţii nu le spun femeilor

  Poate că nu vor să recunoască, dar toate femeile ştiu că bărbaţii le spun doar lucrurile pe care vor să le audă. Ele ştiu şi că sinceritatea nu se numără printre virtuţile masculine.

 • 10  lucruri pe care femeile nu le spun bărbaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10  lucruri pe care femeile nu le spun bărbaţilor

  Se spune că unele lucruri trebuie păstrate doar pentru noi şi sunt puţine femeile care fac rabat de la această regulă. Există „secrete necesare“, spun multe dintre ele, informaţii care nu trebuie divulgate din motiv că le-ar face vulnerabile ori le-ar strica imaginea.

 • Cele mai bune replici de agăţat pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune replici de agăţat pe internet

  Un serviciu de întâlniri online a realizat un clasament al complimentelor care le cuceresc cel mai uşor pe femei. „Ai buze frumoase“ este cea mai bună replică pe care o pot folosi bărbaţii când „ies“ la agăţat pe internet.

Modifică Setările