Stiri despre cf2

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nereguli grave la Spitalul CF 2. Ministerul Sănătăţii va sesiza Parchetul în cazul transfuziei greşite de sânge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nereguli grave la Spitalul CF 2. Ministerul Sănătăţii va sesiza Parchetul în cazul transfuziei greşite de sânge

  Nereguli grave la Spitalul CF 2 din Capitală, descrise în raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii, finalizat vineri. Controlul a fost făcut după ce o pacientă a fost la un pas de moarte după ce o asistentă i-a administrat o transfuzie greşită de sânge. Documentul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

 • O asistentă, ţap ispăşitor în cazul pacientei transfuzate cu
alt sânge. Paveliu: „Amenda, o glumă proastă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O asistentă, ţap ispăşitor în cazul pacientei transfuzate cu alt sânge. Paveliu: „Amenda, o glumă proastă“

  Ministerul Sănătăţii a găsit ţapul ispăşitor în cazul transfuziei greşite de la Spitalul CF2. Asistenta medicală care ar fi încurcat etichetele de pe probele de sânge a fost amendată cu 700 de lei, adică 60% din salariu. Specialiştii afirmă însă că sancţiunile ar trebui să vizeze în primul rând conducerea spitalului, care a permis funcţionarea neautorizată a a unităţii de transfuzii, dar şi responsabili din Direcţia de Sănătate Publică.

 • UPDATE Asistenta de la CF2 care i-a transfuzat alt sânge unei paciente, amendată cu 700 de lei. Ministerul Sănătăţii: Sunt mai mulţi vinovaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Asistenta de la CF2 care i-a transfuzat alt sânge unei paciente, amendată cu 700 de lei. Ministerul Sănătăţii: Sunt mai mulţi vinovaţi

  O echipă formată din poliţişti şi procurori s-a prezentat marţi la Spitalul CF2 din Capitală pentru a ridica documente în cazul pacientei care a primit o transfuzie greşită de sânge. Procurorii au deschis un dosar penal pentru o posibilă faptă de vătămare corporală din culpă. La rândul lor, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat că ancheta demarată în caz arată că sunt mai mulţi vinovaţi pentru tragedia de la CF2.

 • UPDATE Soprana Amelia Antoniu a divorţat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Soprana Amelia Antoniu a divorţat!

  Prim - solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian" va merge astăzi la Judecătoria Sectorului 1 pentru a primi decizia judecătorilor. Soprana şi-a manifestat dorinţa de a reveni la numele de domnişoară.

 • Risc de infecţii la Spitalul CF 2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Risc de infecţii la Spitalul CF 2

  Pacienţii din Spitalul CF2, cunoscut pentru scandalul Amelia Antoniu, au ajuns să îşi ia bilete de voie pentru a merge acasă să se spele. Motivul este simplu: în instituţia medicală nu mai este apă caldă de mai bine de şapte zile.

 • CF2 revine! Un copil a murit, părinţii îi acuză pe medici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CF2 revine! Un copil a murit, părinţii îi acuză pe medici

  Alexandru Eduard s-a născut acum trei săptămâni la spitalul CF2 cu o malformaţie renală. Părinţii spun că medicii nu au avut aparat de ventilaţie şi i-au făcut ventilaţie manuală distrugându-i plămânii şi provocându-i moartea.

 • EXCLUSIV: Un bebeluş a murit, părinţii acuză un medic de la CF2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Un bebeluş a murit, părinţii acuză un medic de la CF2

  Dr. Isreb Ahmad Nayel este acuzat de părinţii copilului că nu le-a spus din timpul sarcinii că micuţul era bolnav. Medicii de la Maternitatea Giuleşti şi specialiştii italieni, care l-au operat pe copil,  le-au spus părinţilor că tragedia ar fi putut fi evitată.

 • Bucureşti: Un nou scandal la Spitalul CF2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Un nou scandal la Spitalul CF2

  Autoritatea de Reglementare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP) a amendat spitale, inclusiv CF 2 şi Witting, pentru nereguli la achiziţiile publice. Spitalul CF2 a mai fost în atenţia autorităţilor şi din cauza scandalului infecţiilor spitaliceşti din luna aprilie, când două paciente, soprana Amelia Antoniu şi Alice Preda, şi au făcut septicemie şi au intrat în comă după ce s-au infectat în timpul unor intervenţii chirurgicale mi

 • Alice Preda a ieşit de la terapie intensivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alice Preda a ieşit de la terapie intensivă

  Cea de-a doua pacientă infectată odată cu Amelia Antoniu la spitalul CF2 a ieşit din spital. Ea va mai avea nevoie de medici pentru că va urma o perioadă de recuperare.

 • Amelia a intrat pe mâna medicilor austrieci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amelia a intrat pe mâna medicilor austrieci

  Soprana, care se află la Viena de  joia trecută, a făcut astăzi primul set de analize şi investigaţii. Ea speră ca medicii străini să-i spună cu ce a fost infectată pentru că analizele din România au ieşit curate,  ea neştiind nici acum de ce a stat în comă şi a fost la un pas de moarte. Alţi opt pacienţ, care au plecat mai bolnavi din CF2 decât au venit, îi acuză pe medici de neglijenţă sau de lipsă de profesi

 • Bucureşti: CAMPANIE: Să o ajutăm pe Amelia să se facă bine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: CAMPANIE: Să o ajutăm pe Amelia să se facă bine!

  Soprana va pleca joi la Viena pentru a face analize la una dintre clinicile capitalei austriece. După ce analizele din România nu au scos la iveală cu ce a fost infectată, prim-solista va caută răspunsul la medicii străini

 • Soprana Amelia Antoniu, din nou internată în stare gravă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soprana Amelia Antoniu, din nou internată în stare gravă

  Solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu, a fost din nou internată, azi-dimineaţă, la interval de numai 5 zile după ce fusese externată. De data aceasta ea a ajuns cu febră mare şi cu dureri la nivelul rinichilor şi plămânilor la Spitalul clinic de boli infecţioase „Dr. Victor Babeş” din Capitală.

 • Comisia de anchetă:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comisia de anchetă: "La Spitalul CF 2 s-a lucrat într-un mediu impropriu"

  Raportul comisiei de anchetă de la Spitalul CF 2 arată că în unitatea sanitară s-a lucrat într-un mediu impropriu, sterilizarea a fost îndoielnică, nu au fost respectate condiţiile de curăţenie, dezinfecţie, sterilizare şi asepsie, a declarat, joi, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.

 • Salarii uriaşe pentru şefii din spitalul groazei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salarii uriaşe pentru şefii din spitalul groazei

  Primii cinci oameni responsabili de problemele de îngrijire şi asistenţă medicală din Spitalul CF 2 au lefuri foarte mari. Managerul şi alţi patru directori din Spitalul CF 2 din Capitală au salarii cuprinse între 6.000 şi 10.000 de lei, cu mult peste media retribuţiilor din sistemul sanitar românesc.

 • Maternitatea Spitalului CF2 a fost închisă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maternitatea Spitalului CF2 a fost închisă

  În timp ce noi cazuri de neglijenţă spitalicească ies la iveală, materniatea de la Spitalul CF2, unde femei şi bebeluşi au fost infectaţi, a fost închisă în această dimineaţă

Modifică Setările