Stiri despre cezar munteanu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cea mai gustoasă reţetă de coaste marinate la grătar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai gustoasă reţetă de coaste marinate la grătar

  Sezonul grătarelor este în toi şi cu siguranţă multă lume este pasionată de fripturi fragede şi de celebrele coaste BBQ. Află care este cea mai savuroasă reţetă de marinare de la Chef Cezar Munteanu şi descoperă cum poţi câştiga un grătar profesionist şi multe alte premii pentru cât mai multe mese delicioase.

 • VIDEO Adevărul Live: cum să ne îmbunătăţim stilul de viaţă prin alimentaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevărul Live: cum să ne îmbunătăţim stilul de viaţă prin alimentaţie

  În acest weekend, Click pentru femei organizează la Teatrul Excelsior „Weekend în familie”, un eveniment dedicat întregii familii, care pune accentul pe îmbunătăţirea stilului nostru de viaţă. Astăzi, la Adevărul Live am discutat cu nutriţionistul Alin Popescu şi cu chef Cezar Munteanu despre o alimentaţie sănătoasă şi cum să ne dezvoltăm un stil de viaţă benefic.

 • Bucătarii de la TV au reţeta succesului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucătarii de la TV au reţeta succesului

  Show-urile culinare se bucură de o popularitate tot mai mare. Bucătarii-vedetă Horia Vârlan, Cezar Munteanu şi Don Mariano dezvăluie care sunt „ingredientele-minune“. Obligaţi de criza financiară sau doar conştienţi de beneficiile gătitului acasă, românii s-au întors în bucătărie. Inspiraţia şi-o găsesc în emisiunile TV pe teme de gastronomie.

Modifică Setările