Stiri despre ce mai faceti

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce
întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?

  Fără să fi calculat anume, sunt 12. Cît orele pe ceas, cît zodiile pe cer, cît muncile lui Hercule. Cît lunile anului, cît apostolii. 12 personalităţi au acceptat să-mi răspundă, în 2013, la trei întrebări: ce mai faceţi ?, cine/ce anume v-a tăiat rasuflarea (de indignare, de încîntare) în ultima vreme?, ce întrebare nu vi s-a pus niciodată şi răspunsul era esenţial?

 • Ce mai faceţi, Mariana Codruţ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Mariana Codruţ?

  „Nu pot înţelege nici în ruptul capului cum de un om ai cărui copii învaţă la universităţi din Europa, un om care merge deseori peste hotare şi care „accesează” fonduri europene pentru diverse proiecte necesare carierei sale poate spune că s-a săturat de „imperialismul Europei”!”

 • Ce mai faceţi, Ştefan Baştovoi ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Ştefan Baştovoi ?

  « Ce să fac? Genţi, curele, cuţite. Îmi place. Cum termin cu asta, mă pun pe scris şi îmi închei romanul care e aşteptat la Paris: "Învăţăturile unei prostituate bătrîne către fiul său handicapat". »

 • Ce mai faceţi,
Axia Marinescu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Axia Marinescu?

  «Lumea se raportează la fenomenul muzical gîndit în termeni de performanţă tehnică, dar şi de comunicare confuză între artist şi public, deseori fără prea multă noimă. Fenomenul muzical este pentru mine acea expresie care transcende aluzii incerte, nălucitoare». Ce mai faceţi este un proiect jurnalistic de salut.

 • Ce mai faceţi, Virgil Tănase?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Virgil Tănase?

  «Ce mai faceţi?» este un proiect jurnalistic de salut. «Tare-aş vrea să fac o piesă plecând de la conversaţiile telefonice, reale, consemnate, dintre Emil Cioran şi Eugen Ionescu (când acesta se afla într-o clinică de dezalcoolizare în Elveţia). »

Modifică Setările