Stiri despre bulevardul aviatorilor

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sunt suficiente 55 de milioane de euro pentru o sală de concerte pe Bulevardul Aviatorilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunt suficiente 55 de milioane de euro pentru o sală de concerte pe Bulevardul Aviatorilor?

  Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat la Adevarul Live că la nivelul Guvernului există o discuţie în vederea construirii unei săli de concerte pe bulevardul Aviatorilor, în locul fostelor garaje Leonida, cu un împrumut de 55 de milioane de euro, de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.  Suma invocată pare însă să nu fie suficientă pentru un proiect de asemenea anvergură, susţine Alexandru Pătraşcu, pe blogul său.

 • Joia dezbaterilor. Dimineaţa arhitecţii se întâlnesc pentru problema Bulevardului Aviatorilor, seara se discută despre fântâna de la Universitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joia dezbaterilor. Dimineaţa arhitecţii se întâlnesc pentru problema Bulevardului Aviatorilor, seara se discută despre fântâna de la Universitate

  Joi dimineaţă, Institutul de Istorie Nicolae Iorga organizează în parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor Filiala Bucureşti, o dezbatere pe tema Istorie şi Pseudo-Modernizare, iar începând cu ora 19.00 va avea loc o altă dezbatere asupra proiectului Municipialităţii de desfiinţare a fântânii din Piaţa Universităţii.

 • Se prelungeşte chinul în zona Aviatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se prelungeşte chinul în zona Aviatorilor

  Primarul Sorin Oprescu promitea, în urmă cu o lună, că lucrările vor fi încheiate la jumătatea lui octombrie. Ieri, muncitorii asfaltau încă şi restricţiile din trafic nu erau ridicate. Reprezentanţii Administraţiei Străzilor au promis că Bulevardul Aviatorilor va fi finalizat în maxim două săptămâni.

 • Scăpăm de piatra cubică de pe Aviatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scăpăm de piatra cubică de pe Aviatorilor

  De mâine, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Şoseaua Nordului până la Piaţa Charles de Gaulle se va circula doar pe câte o bandă pe sens. Bulevardul Aviatorilor, artera-monument care intră în reparaţii după fiecare ninsoare, va fi în sfârşit renovată din temelii, piatra cubică fiind înlocuită cu asfalt.

 • Bucureşti: Demolăm ilegal case considerate bijuterii arhitecturale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Demolăm ilegal case considerate bijuterii arhitecturale

  O casă situată pe Bulevardul Aviatorilor nr. 92 din Capitală, realizată de arhitecta Henriette Delavrancea în stilul modernist de la Balcic, unica de acest fel din Bucureşti, a fost demolată în această dimineaţă, în baza unei autorizaţii eliberate ilegal, susţine ministrul Culturii, Theodor Paleologu, citat de Mediafax.

Modifică Setările