Stiri despre borbely laszlo

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. „Din ce în ce mai puţini consideră a fi important să aducă un omagiu memoriei martirilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. „Din ce în ce mai puţini consideră a fi important să aducă un omagiu memoriei martirilor”

  Ziua Maghiarilor de Pretutindeni a fost marcată în linişte la Târgu Mureş. Şi în acest an  formaţiunile politice maghiare din oraş au avut şi manifestări separate. Dacă la statuia lui Petofi manifestările au fost organizate de Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania, unde s-au adunat circa 250 de persoane, la cea organizată de UDMR la Monumentul Martirilor Secui s-au strâns circa 1.500 de maghiari.

 • Reacţiile liderilor politici după ieşirea lui Antonescu din cursa pentru Cotroceni. Iohannis: Un gest unic. Ponta: Simt o mare tristeţe şi dezamăgire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reacţiile liderilor politici după ieşirea lui Antonescu din cursa pentru Cotroceni. Iohannis: Un gest unic. Ponta: Simt o mare tristeţe şi dezamăgire

  Retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidenţiale reprezintă un gest unic în ultimii 24 de ani, al unui mare om politic, el arătând că a renunţat la candidatură pentru a întări PNL, a declarat prim-vicepreşedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis. În timp ce preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a comentat ironic: „Cine să-l voteze, dacă proiectul USL l-a destrămat domnia-sa?“, premierul Victor Ponta se declară trist.

 • Ministrul Mediului se luptă cu Primăria Târgu-Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Mediului se luptă cu Primăria Târgu-Mureş

  Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, a câştigat procesul cu primăria în care era acuzat de declaraţii calomnioase. El ameninţă instituţia cu executarea silită pentru că nu i-a plătit cheltuielile de judecată.

 • ANCHETĂ Ioan Ciocan, lordul oşean al râurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANCHETĂ Ioan Ciocan, lordul oşean al râurilor

  Omul de afaceri Ioan Ciocan este cercetat de procurorii DNA pentru că ar fi cumpărat influenţa ministrului Mediului, Borbely Laszlo, pentru a obţine contracte cu Apele Române.

 • Furnizorii lui Ciocan, audiaţi la DNA în cazul mitei pentru Borbely GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furnizorii lui Ciocan, audiaţi la DNA în cazul mitei pentru Borbely GALERIE FOTO

  Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Oradea au audiat astăzi două persoane la biroul Satu Mare. Potrivit avocatului lui Ioan Ciocan, Mircea Stratulat, cele două persoane reprezintă două firme partenere cu Lescaci Com SRL, care au furnizat servicii şi materiale de construcţii firmei conduse de Ioan Ciocan.

 • Ioan Ciocan – portretul megaafaceristului din Certeze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ioan Ciocan – portretul megaafaceristului din Certeze

  Localnicii din Certeze și oamenii de afaceri din anturajul său susțin că este un personaj discret, care își părăsește domiciliul, o casă somptuoasă, decorată „ultimul răcnet”, cu patru etaje și peste 20 de camere din Certeze, doar pentru a-și rezolva afacerile.

 • Sătmărean acuzat că a cumpărat influenţă de la Ministrul Mediului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sătmărean acuzat că a cumpărat influenţă de la Ministrul Mediului

  Ioan Ciocan, asociat unic şi administrator al firmei SC Lescaci Com SRL Negreşti Oaş, este cercetat de Direcția Națională Anticorupție pentru cumpărare de influenţă. El i-ar fi amenajat un apartament  ministrului Borbely Laszlo cu 20.000 de euro, costul lucrărilor fiind suportat de firma lui Ciocan.

 • Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, vine la Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, vine la Satu Mare

  Minsitrul Borbely Laszlo revine la Satu Mare. După vizita din primăvara anuluit recut, Minsitrul Mediului va sosi mâine alături de consilierul Szepessy Szabolcs şi  directorul general Romsilva, Balogh Sandor, într-o vizită de lucru.

 • Borbely Laszlo: Reprezentanţii UDMR sunt mâhniţi şi îngrijoraţi de decizia CCR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Borbely Laszlo: Reprezentanţii UDMR sunt mâhniţi şi îngrijoraţi de decizia CCR

  Borbely Laszlo a declarat, joi, la Arad, că reprezentanţii UDMR sunt mâhniţi şi îngrijoraţi după decizia Curţii Constituţionale referitoare la legea educaţiei. Ministrul Mediului a afirmat că Uniunea aşteaptă de la partenerii de guvernare "termene şi angajamente" privind această lege, dar şi alte legi.

 • Mureşeni, scăpaţi de vouchere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mureşeni, scăpaţi de vouchere!

  Mureşenii care au obţinut un voucher după ce şi-au dus maşina la casat prin programul „Rabla”, au termen până la 25 noiembrie să-l valorifice.

 • Târgu-Mureş: Carnaval de Ziua Mediului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Carnaval de Ziua Mediului

  Ziua Mediului a fost sărbătorită în centrul oraşului de  zeci de elevi ai şcolilor mureşene. La eveniment a fost prezent şi ministrul Mediului, Borbely Laszlo.

 • Ministerul Mediului alocă încă 7 milioane lei pentru groapa de gunoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministerul Mediului alocă încă 7 milioane lei pentru groapa de gunoi

  Ministrul Mediului, Borbély László, aflat în vizită oficială în judeţ, a asigurat sătmărenii că în cel mai scurt timp va soluţiona problemele majore pe care le întâmpină judeţul. Ca primă măsură, a alocat 10 milioane lei pentru două proiecte mari şi a început demararea unei investiţii în valoare de 100 mii euro.

 • Ministrul Mediului plantează mâine pomi la Ardud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Mediului plantează mâine pomi la Ardud

  Mâine dimineaţă, Borbely Laszlo, Ministrul Mediului, vizitează judeţul Satu Mare. Începând cu ora 9.30 până la 19.00, Borbely va efectua o serie de vizite şi se va întâlni cu autorităţile locale, după care va pleca la Ardud unde va planta pomi alături de localnici.

 • Târgu-Mureş: Primul Centrul local de meteorologie din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Primul Centrul local de meteorologie din ţară

  Începând de astăzi, la Târgu-Mureş funcţionează primul Centrul meteorologic local din ţară. Investiţia se ridică la circa 15.000 de euro, iar meteorologii mureşeni pot face prognoze meteo mult mai exacte pentru diferite zone din judeţ şi nu numai.

Modifică Setările