Stiri despre blogosfera

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Binele unora pare răul altora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binele unora pare răul altora

  Câteva ştiri întâmplate săptămâna trecută par să aibă ca moto titlul de mai sus. Altfel cum să înţeleg faptul că în România avem zice-se multe biserici, dar puţine spitale şi şcoli?! Ori că Patriarhia BOR va controla activitatea de pe net a propriilor clerici? Sau că Europa dezbate umilirea mamelor surogat?! Sau că unele ţări se îmbogăţesc prin sărăcirea altora?!

 • Cu blogul pe glob
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu blogul pe glob

  Fenomen recent, blogul a schimbat radical modalitatea de circulaţie a informaţiei în mediul virtual prin facilităţile oferite utilizatorilor de a comunica şi de a influenţa opiniile cititorilor. Blogul este un format redactat de orice persoană care transmite, pe o pagină web, informaţii despre un subiect fără a i se impune o anumită calificare jurnalistică sau competenţă într-un domeniu. S-a creat un spaţiu virtual numit blogosferă.

 • Cât câştigă românii din bloguri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât câştigă românii din bloguri

  Blogosfera din România este o industrie care, în 2011, a tras 619.750 de euro din buzunarele companiilor, potrivit unui studiu realizat de blogul refresh.ro şi agenţia online de turism vola.ro.

 • Top zece bloguri de urmărit pe timp de criză!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top zece bloguri de urmărit pe timp de criză!

  Criza financiară este un subiect foarte dezbătut pe blogurile financiare personale. În ultimii trei ani, zeci de blogeri au dezbătut subiecte legate de ieşirea din criza economică globală şi cine anume poartă vina pentru actuala situaţie. Blogurile financiare oferă sfaturi utile despre cum să cheltuim mai puţin, sau fac haz de necazul ce s-a abătut asupra Europei. Dintre cele mai citite şi mai vizibile bloguri în ultima peri

 • PORTRET Adi Hădean este bucătarul devenit celebru în blogosferă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Adi Hădean este bucătarul devenit celebru în blogosferă

  Le-a făcut aproape pe toate, însă gătitul l-a făcut cunoscut în blogosferă şi l-a adus pe locul doi în Transilvania, în topul celor mai vizibile bloguri. Mai nou, bucătarul este implicat, la fel ca celebrul Jamie Oliver, este implicat într-un proiect menit să îmbunătățească alimentația copiilor din grădinițele de stat.

 • Craiova: Mititelu intră în blogosferă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Mititelu intră în blogosferă

  Patronul Universităţii Craiova a decis să-şi facă blog. De luni, doritorii pot accesa siteul adrianmititelu.ro pentru a afla ultimele noutăţi despre echipa din Bănie.

Modifică Setările