Stiri despre blender

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tipuri de blendere şi cum să îl alegi pe cel de care ai nevoie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tipuri de blendere şi cum să îl alegi pe cel de care ai nevoie

  Există atât de multe opţiuni de blenderele, încât alegerea modelului potrivit pentru tine poate fi o problemă. Acest ghid enumeră şi detaliază tipurile de blender, împreună cu caracteristicile pe care trebuie să le cauţi atunci când cumperi un blender comercial.

 • Cele mai bune reţete de smoothie pe care le poţi face cu un blender
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune reţete de smoothie pe care le poţi face cu un blender

  Îţi doreşti să ai o alimentaţie mai sănătoasă, dar ai puţin timp pentru gătit şi nici nu eşti un expert în bucătărie? Ei bine, pentru a face un smoothie delicios ai nevoie doar de un blender, 5 minute şi fructele sau legumele care îţi plac.

 • Nu ţi-ai luat încă un blender? Iată câte lucruri poţi face cu acesta!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu ţi-ai luat încă un blender? Iată câte lucruri poţi face cu acesta!

  Blenderul, un electrocasnic mic, dar extrem de util în orice casă, transformă orice reţete în realitate în timp mult mai scurt. Acest mini robot de bucătărie are o multitudine de utilizări în bucătărie, fiind un accesoriu care îţi uşurează viaţa, la propriu, atunci când vine vorba de gătit.

 • Ingredientele pe care nu trebuie să le pui în blender
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ingredientele pe care nu trebuie să le pui în blender

  Este foarte uşor să fii impresionat de noul blender pe care l-ai cumpărat. Materialele promoţionale au spus că poate transforma în pastă cam tot ce te gândeşti să bagi în el. Următoarele rânduri îţi vor arăta că lucrurile nu stau chiar aşa şi că există lucruri pe care ar fi bine să le eviţi în a le folosi cu un blender

 • Sucul de ţelină.
Este atât de sănătos pe cât se spune?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul de ţelină. Este atât de sănătos pe cât se spune?

  Reţelele de socializare sunt inundate de poze postate de persoane care se laudă că ajutaţi de sucul de ţelină au scăpat de durerile de cap, balonare, probleme ale pielii şi chiar de sindromul intestinului iritabil. Plus că şi-au curăţat corpul de toate toxine lăsându-l ferm şi pur. Cât adevăr se ascunde în spatele acestor afirmaţii?

 • Clipuri virale care au adus milioane acestor companii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clipuri virale care au adus milioane acestor companii

  Companiile au realizat în ultimii ani că reclamele şi metodele clasice de promovare uneori nu dau rezultatele sperate, aşa că au început să se folosească de potenţialul clipurilor virale, distribuite atât pe canalele TV, cât mai ales prin intermediul internetului. Fie că vorbim de nume mari sau de brand-uri de care probabil nu aţi auzit niciodată, o serie de companii au reuşit să profite din plin de pe urma acestori clipuri.

Modifică Setările