Stiri despre bianca brad

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Baloane ridicate la cer, la Buzău, de „Ziua Părinţilor de Îngeri”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baloane ridicate la cer, la Buzău, de „Ziua Părinţilor de Îngeri”

  Şi în acest an, copiii plecaţi prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizatia „E.M.M.A”, prin „Ziua Părinţilor de Îngeri”. Este vorba de singurul eveniment din România şi cel mai mare din lume, de acest gen, dedicat memoriei micuţilor care au plecat de pe această lume mult prea devreme. În Buzău, evenimentul va avea loc duminică, în Parcul Crâng, începând cu ora 17.30.

 • Imagini şocante. O mamă atrage atenţia asupra modului în care sunt trataţi copiii pierduţi în avorturile spontane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imagini şocante. O mamă atrage atenţia asupra modului în care sunt trataţi copiii pierduţi în avorturile spontane

  Sarcinile pierdute înainte de termen sunt o realitate de care se lovesc milioane de femei din întreaga lume. De regulă, doctorii le recomandă mamelor să treacă peste episodul dureros cât mai repede şi să dea uitării trauma prin care au trecut. Alexis Fretz a ales să-şi plângă fiul mort la numai 19 săptămâni şi să împărtăşească momentele dureroase cu lumea întreagă.

 • O petrecere pentru copii, în absenţa lor. „Părinţii de Îngeri” se întâlnesc pentru a şasea oară în parcul IOR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O petrecere pentru copii, în absenţa lor. „Părinţii de Îngeri” se întâlnesc pentru a şasea oară în parcul IOR

  Organizaţia Eternul Miracol Materna Alinare (EMMA) organizează, duminică, 26 mai, cea de-a şasea ediţie a evenimentului "Ziua Părinţilor de Îngeri", singurul de acest gen din ţară şi cel mai mare din lume în care părinţii comemorează copiii decedaţi înainte de naştere. Se vor ridica baloane în parcul IOR la ora 18.00. Evenimentul se organizează în 21 de oraşe din ţară şi alte patru din Europa, simultan.

 • “Ziua Părinţilor de Îngeri” va fi marcată şi la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Ziua Părinţilor de Îngeri” va fi marcată şi la Buzău

  Şi în acest an, copilaşii plecaţi prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizatia E.M.M.A., prin „Ziua Părinţilor de Îngeri”. Duminică, începând cu ora 17.30,  în Parcul Crâng vor fi aprinse lumânări în memoria copiilor pierduţi şi vor fi înălţate baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire a celor îndureraţi de copiii lor.

 • Tango: Fişa postului în amor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tango: Fişa postului în amor

  Odată ce s-au văzut, s-au plăcut şi au bătut palma în doi, părţile implicate se pregătesc să semneze contractul ce le va pecetlui idila. Femeia trebuie să completeze care-i va fi aportul sufletesc, iar bărbatul îşi ia angajamentul să precizeze, cu răspundere şi sinceritate, atribuţiile lui în cuplu. În cazul în care termenii convenţiei lor amoroase sunt încălcaţi, se declanşează partajul sentimental. Atunci ies la iveal

 • “Ziua Părinţilor de Îngeri” marcată la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Ziua Părinţilor de Îngeri” marcată la Buzău

  Nimic nu este mai tragic în această lume decât să îţi pierzi copilul fie la o vârstă fragedă, fie încă nenăscut. Pentru alinarea suferinţei acestor părinţi Organizaţia Eternul Miracol Materna Alinare, iniţiată şi susţinută de actriţa Bianca Brad, organizează duminică, 30 mai, la ora 17:30, în 18 mari oraşe, a treia ediţie a manifestărilor cunoscute din anii trecuţi cu numele de "Ziua Părinţilor de Îngeri". Anul ace

 • VIDEO Concursurile de miss, lansatoare de cariere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Concursurile de miss, lansatoare de cariere

  Pentru unele dintre câştigătoare, concursurile de frumuseţe din anii ‘90 au fost o rampă de lansare în showbiz, iar pentru altele, doar o experienţă pasageră. Foste Miss România precum Daniela Nane sau Roberta Anastase au ales actoria, respectiv politica după ce au câştigat titlul. Altele au rămas fidele modei.

Modifică Setările