Stiri despre benone neagoe

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Contează şi un simplu semn al exclamării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contează şi un simplu semn al exclamării

  Într-o societate ce pare a fi mai mult marcată de spiritul distructiv al unora dintre semenii noştri, perseverenţa în edificarea unor oglinzi noi, de reflectare nedeformată a realităţilor de zi cu zi, este un act temerar. Mai ales când cei vizaţi sunt seniori, cu amintirile unei epoci încheiate, dar şi juni ce optează, pentru o vreme, pe o evoluţie în arena publicistică pe cont propriu. Însă breasla merge mai departe...

 • Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

  În viaţa reală, acolo unde compatrioţii noştri spun lucrurilor pe nume şi nu se împiedică în mofturile celor arestaţi pe bandă rulantă, ierarhiile informale sunt conturate pe bază de respect, faţă de valori uitate pe micile ecrane, precum bunul simţ, ataşamentul faţă de cei ce cred în forţa naţiunii române, preţuirea pentru conaţionalii ce duc o bătălie surdă, dură, necesară, pentru o Românie care să ţină fruntea sus, nu în colbul vremii.

 • Brainstorming la octogenarul Radio Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brainstorming la octogenarul Radio Moldova

  Pentru prima oară, în perioada postdecembristă, la Chişinău, în incinta postului Radio Moldova a fost organizat un brainstorming, înregistrat integral de gazde, la care au participat jurnalişti veniţi din Bucureşti şi parte din cei care constituie sufletul unor emisiuni destinate ascultătorilor avizi de o informaţie corectă, rapidă şi utilă.

 • Monseniorul Anton Coşa, episcop de Chişinău crede în destinul european al Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monseniorul Anton Coşa, episcop de Chişinău crede în destinul european al Republicii Moldova

  Înaltul Reprezentant al Guvernului României, pentru Republica Moldova, distinsa doamnă Iuliana Gorea-Costin este compatrioata care a facilitat nucleului dinamic al UZPR, un popas util pe plan uman, dar şi profesional, prin cunoaşterea, direct de la sursă, a valorilor promovate de monseniorul Anton Coşa, episcopul Diecezei Romano-Catolice de Chişinău, cu binecuvântarea Sfântului Scaun de la Roma.

 • INTERVIU Loialişti faţă de Patria Limbii Române
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Loialişti faţă de Patria Limbii Române

  În ultima săptămână a lunii august, la Mangalia, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism, a reuşit aducerea, la un brainstorming inedit, a peste 80 de jurnalişti, de limbă română, din Australia, Europa şi SUA. Un eveniment despre care am purtat un dialog, la finalul acestei întâlniri de suflet, cu Doru Dinu Glăvan, liderul U.Z.P.R., "argintul viu" al simpozionului. Cu nu puţine surprize.

 • INTERVIU Afganistan - un tărâm al contrastelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Afganistan - un tărâm al contrastelor

  M-a bucurat iniţiativa colegilor de la cotidianul online "Ziua Veche", condus de Doru Dragomir, de a posta, zilele trecute, pe YouTube, un documentar aparte, despre esenţa misiunilor executate de militarii români - din forţa expediţionară naţională - dislocaţi în teatrul de război, din Afganistan. Un film ce poartă marca vizionarului Gabriel Cobasnian şi a omului de televiziune Benone Neagoe. Şi, mai nou, laurii Uniunii Ziariştilor Profesionişti.

Modifică Setările