Stiri despre banii tai

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Descoperă noua identitate vizuală Ferratum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descoperă noua identitate vizuală Ferratum

  În interiorul multora dintre noi, există acel sentiment că o altă viaţă aşteaptă să fie trăită - cea pe care trebuie, de fapt, să o trăim. La Ferratum ne propunem să depăşim decalajul dintre vieţile pe care le visăm şi vieţile pe care le avem, pentru a ajuta visele să devină realitate şi pentru a face imposibilul să devină posibil.

 • Ferratum Grup pune România pe
harta industriei Fintech
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ferratum Grup pune România pe harta industriei Fintech

  Grupul Ferratum este unul dintre liderii internaţionali Fintech care acordă credite de consum pentru persoane fizice şi juridice, fără garanţii, doar folosind telefonul mobil şi este deasemenea un iniţiator in domeniul tehnologiei financiare. Grupul Ferratum este listat în segmentul Prime Standard la Bursa din Frankfurt şi are sediul central în Helsinki, Finlanda.

 • Nou trend în România pe piaţa de credite: creditul prin SMS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nou trend în România pe piaţa de credite: creditul prin SMS

  Microcreditele prin SMS au devenit o nouă modă printre românii care au nevoie urgentă de bani pentru anumite nevoi personale. Barierele prin care putem obţine astăzi un împrumut de acest gen sunt mult mai puţin descurajatoare decât în trecut datorită tehnologiei care prin dezvoltarea ei continuă a simplificat radical procesul de creditare.

 • Nevoi
presante, soluţii rapide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nevoi presante, soluţii rapide

  Dacă s-a întâmplat să aveţi de făcut o plată sau o investiţie urgent, probabil ştiţi cât de greu este să găsiţi banii necesari, repede, poate uneori chiar în decurs de câteva ore. Cum un credit rapid este în ultimul timp soluţia cea mai la îndemână deoarece garantează discreţie şi rapiditate, foarte mulţi dintre cetăţeni au început să apeleze la un astfel de ajutor.

 • Microcredite
fără adeverinţă de venit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microcredite fără adeverinţă de venit

  Daca până acum ca să obţineţi orice tip de credit, era nevoie să prezentaţi o mulţime de documente la ghiseele instituţiilor bancare sau nebancare sau să le scanaţi şi trimiteţi pentru a vă fi verificată situaţia financiară, de acum lucrurile sunt mult mai simple şi la îndemână. În cazul companiei Ferratum, microcreditele se acordă fără demersurile administrative greoaie ce întârziau de obicei câteva zile aprobarea unui credit.

 • În
România este posibil să obţii un împrumut fără cont bancar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În România este posibil să obţii un împrumut fără cont bancar

  Instituţia financiară nebancară Ferratum a adus pe piaţa creditelor din România ceva cu totul nou, un serviciu de care, pâna acum jumatate de an, cetăţenii romani nu se puteau bucura atunci când apelau la microcredite. Mai exact, Ferratum a făcut posibilă începând cu anul 2014, împrumutarea unei sume de bani chiar şi fără a deţine un cont bancar.

 • Creditul
prin SMS, metoda inovatoare a grupului Ferratum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creditul prin SMS, metoda inovatoare a grupului Ferratum

  Cine s-ar fi gândit acum caţiva ani că un credit va putea fi solicitat printr-un simplu SMS?! Dacă acum ceva vreme era imposibilă o asemenea procedură, după avansul pe care îl are tehnologia şi cu ajutorul ambiţiei destul de mari a companiilor ce doresc să faciliteze cât mai mult posibil accesul consumatorilor la produsele oferite, s-a ajuns în punctul în care un singur SMS este suficient pentru a beneficia de un microcredit.

 • Condiţii
pentru obţinerea unui credit Ferratum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condiţii pentru obţinerea unui credit Ferratum

  În caz că aţi avut vreo dată nevoie de un credit rapid, probabil stiti că, în unele cazuri, obţinerea sa poate fi destul de greoaie. Deşi poartă denumirea de  credit rapid, în funcţie de instituţia la care apelaţi, puteţi obţine banii în câteva ore sau chiar şi în câteva zile.

 • Cele mai rapide decizii din România la
aprobarea microcreditelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai rapide decizii din România la aprobarea microcreditelor

  Atunci când aveţi nevoie urgent de bani, timpul poate reprezenta o mare problemă. Daca aveţi o urgenţă ce implică şi o sumă de bani care nu era calculată în bugetul lunar, este de la sine înţeles că plata sa nu poate aştepta următorul salariu, neputând aştepta, de multe ori nici măcar câteva zile.

 • Când
este recomandat să apelaţi la un împrumut rapid?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când este recomandat să apelaţi la un împrumut rapid?

  Împrumuturile rapide nu reprezintă o soluţie viabilă în orice situaţie v-aţi afla. Pentru că este destul de usor să apelaţi la un microcredit, este necesar ca înainte de pasul acesta să stiţi foarte bine dacă împrumutul urmează să vă avantajeze şi ajute sau dimpotriva, să vă creeze şi mai mari probleme financiare decât probabil aveţi deja.

 • Avantajele microcreditelor oferite de Ferratum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele microcreditelor oferite de Ferratum

  Pentru persoanele cărora termenul de microredit nu le este cunoscut, el reprezintă un credit de mici dimensiuni, ce poate fi restituit într-una sau mai multe tranşe, în termen de maxim 45 de zile de la data acordării. Rolul său este soluţionarea problemelor financiare urgente, ce nu au fost prevazute în bugetul lunar şi trebuie achitate cât mai rapid.

Modifică Setările