Stiri despre aparate electrocasnice

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce nu este bine să cumpărăm în luna octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu este bine să cumpărăm în luna octombrie

  Afacerile şi târguielile în câştigul clientului nu ar trebui programate în luna octombrie, sunt de părere consilierii economici. Marii distribuitori de produse IT şi electrocasnice, dar şi firmele din domeniul vestimentar îşi amână cele mai mari oferte promoţionale pentru Black Friday, în luna noimebrie, sau pentru luna ianuarie.

 • Întreruperi de electricitate în Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreruperi de electricitate în Alexandria

    Săptămâna aceasta a debutat din nou cu întreruperi ale energiei electrice în mai multe zone din oraş. Firma care furnizează energia electrică în judeţ, CEZ Distribuţie a demarat un amplu proces de reabilitare şi modernizare a reţelelor electrice.

 • Hoţ ascuns sub masă în casa unei femei din Drăgăneşti Vlaşca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţ ascuns sub masă în casa unei femei din Drăgăneşti Vlaşca

    Un bărbat din Bucureşti a alertat poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Orbeasca despre faptul că mama sa, care locuieşte în comuna Drăgăneşti Vlaşca a surprins un hoţ în casă. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului, dar hoţul nu mai era în gospodăria femeii.

 • Un copil ar putea rămâne mutilat după explozia unui blender
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un copil ar putea rămâne mutilat după explozia unui blender

  Părinţii sunt hotărâţi să acţioneze în instanţă atât firma producătoare, cât şi pe cea care comercializează produsul. Pentru evitarea unei infecţii intraspitaliceşti  în cazul copilului cu arsuri pe faţă şi corp medicii de la Spitalul Judeţean  le-au recomandat părinţilor să-l trateze acasă.

 • VIDEO Cum să-ţi faci casa ecologică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum să-ţi faci casa ecologică

  Începe cu schimbări minore: utilizează becuri economice şi opreşte aparatele electrocasnice când nu le foloseşti. Cei mai mulţi dintre noi trăim în apartamente făcute cu mult înainte să existe preocuparea pentru mediu. Dar putem găsi soluţii.

Modifică Setările