Stiri despre andrei si andreea grosu

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „The Severed Garden“
la Arbor.art.room. Pictorul Casei Regale expune în Transilvaniei 11
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „The Severed Garden“ la Arbor.art.room. Pictorul Casei Regale expune în Transilvaniei 11

  Sâmbătă, între orele 15.00 şi 21.00, la Arbor.art.room (str. Transilvaniei, nr. 11), va avea loc deschiderea expoziţiei „The Severed Garden“ a peisagistului Vadim Creţu, o inedită propunere expoziţională aparţinând curatorilor Andrei şi Andreea Grosu, binecunoscuţi regizori şi oameni de teatru, care păşesc cu temeritate spre alte zone artistice decât cele cu care sunt obişnuiţi, la propunerea managerului cultural Victoria Nagy Vajda.

 • În Drept, în Strâmb...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Drept, în Strâmb...

  Noaptea nu doar toate pisicile sunt negre, ci şi majoritatea personajelor din celebra piesă caragialiană „O noapte furtunoasă“, montată într-un spectacol de maximă concentrare şi umor aşijderea de Andrei şi Andreea Grosu la unteatru. În scenografia minimalistă imaginată de Vladimir Turturica, o scenografie foarte apropiată de ceea ce în semiotica deja uitată se chema „semn zero“.

 • Regizorii Andrei şi Andreea Grosu: „Noi, independenţii, trebuie să ne facem auziţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorii Andrei şi Andreea Grosu: „Noi, independenţii, trebuie să ne facem auziţi“

  Andrei şi Andreea Grosu, fondatorii teatrului „Unteatru“, vorbesc despre independenţa tinerilor artişti, despre drumul spre libertate, bucuriile,dar şi despre obligaţiile şi riscurile pe care şi le asumă creatorii care pornesc la drum pe cont propriu, dincolo de sistemul instituţionalizat. Cei doi regizori au fost invitaţi la "Adevărul Live", în cadrul Interviurilor FNT (15-30 octombrie).

 • Interviurile FNT. Regizorii Andrei şi Andreea Grosu, la Adevărul Live, despre „Regele moare”. De la 13.30, Alexandru Nica şi Andu Dumitrescu, despre „10”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interviurile FNT. Regizorii Andrei şi Andreea Grosu, la Adevărul Live, despre „Regele moare”. De la 13.30, Alexandru Nica şi Andu Dumitrescu, despre „10”

  Seria interviurilor FNT de la Adevărul Live continuă, de la ora 13.00, cu invitaţii Andrei şi Andreea Grosu, regizorii din spatele spectacolului „Regele moare”, producţie a Teatrului Naţional Bucureşti, cu Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ în distribuţie. De asemenea, de la 13.30, la Adevărul Live se va discuta despre spectacolul „10”, cu regizorul Radu Alexandru Nica şi scenograful Andu Dumitrescu.

 • Un
rechizitoriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un rechizitoriu

  Eugene O’Neill a scris „Before Breakfast“ în anul 1916. Se afla atunci la început de drum în viaţa şi în cariera de autor de literatură dramatică, de abia împlinise 28 ani şi, cu toate acestea a trecut cu brio unul dintre cele mai complexe şi mai solicitante examene profesionale.

 • Eşuata
dorinţă de nemoarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eşuata dorinţă de nemoarte

  Ionesco a scris Regele moare în anul 1962. Avea la acea vreme 51 de ani. A făcut-o, declarând că a dorit să se pregătească pentru moarte, după o lungă şi grea boală, situându-se din acest punct de vedere la antipodul personajului său, Bérenger.

Modifică Setările