Stiri despre anders behring breivik

  36 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik cere să fie eliberat condiţionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik cere să fie eliberat condiţionat

  Extremistul de dreapta norvegian Anders Behring Breivik, care a ucis 77 de persoane în 2011, a cerut să fie eliberat condiţionat, a anunţat miercuri avocatul său, Øystein Storrvik, la peste nouă ani de la cel mai sângeros masacru comis vreodată pe timp de pace în Norvegia, transmite AFP.

 • Ucigaşul Anders Behring Breivik şi-a
schimbat identitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ucigaşul Anders Behring Breivik şi-a schimbat identitatea

  Extremistul de dreapta norvegian Anders Behring Breivik, care a ucis 77 de persoane la 22 iulie 2011, apare înscris la starea civilă cu o nouă identitate, Fjotolf Hansen, a anunţat vineri avocatul său, potrivit AFP.

 • Procesul lui Anders Behring Breivik se încheie vineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procesul lui Anders Behring Breivik se încheie vineri

  Procesul lui Anders Behring Breivik, judecat pentru uciderea a 77 de persoane anul trecut, se încheie vineri cu pledoaria apărării, care ar urma să ceară achitarea şi, în special, ca extremistul de dreapta să fie declarat penal responsabil, relatează AFP.

 • Anders Behring Breivik este iresponsabil penal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anders Behring Breivik este iresponsabil penal

  Doi experţi psihiatri însărcinaţi cu examinarea sănătăţii mentale a lui Anders Behring Breivik şi-au menţinut joi concluzia potrivit căreia autorul masacrului de la 22 iulie 2011 este psihotic şi, prin urmare, iresponsabil penal, în pofida criticilor a numeroşi colegi, relatează AAFP.

 • Norvegia: miting de dezavuare a lui Breivik
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Norvegia: miting de dezavuare a lui Breivik

  Mii de norvegieni urmau să participe joi la un miting la Oslo în cursul căruia îl vor dezavua pe Anders Behring Breivik şi vor cânta un cântec pe care extremistul de dreapta îl urăşte, în opinia sa acesta facând parte dintr-o metodă de îndoctrinare marxistă, relatează AFP.

 • Breivik plănuia să-l decapiteze pe fostul premier norvegian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Breivik plănuia să-l decapiteze pe fostul premier norvegian

  Anders Behring Breivik a declarat joi, în a patra zi de proces, că "ţina principală" a atacurilor sale teroriste de vara trecută, pentru care este judecat, era decapitarea premierului laburist Gro Harlem Brundtland şi postarea înregistrării pe Internet, relatează The Guardian în ediţia online.

 • Autorul masacrului din Norvegia, la judecată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorul masacrului din Norvegia, la judecată

  Procesul lui Anders Behring Breivik (foto), judecat pentru uciderea, în iulie 2011, a 77 de persoane în Norvegia, a început, ieri, la Tribunalul din Oslo.

 • Obama a fost pe lista neagră a lui Breivik
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama a fost pe lista neagră a lui Breivik

  Anders Behring Breivik, norvegianul care a omorât 77 de persoane în iulie 2011, intenţiona să îl ucidă pe Barack Obama la ceremonia de înmânare a premiilor Nobel

 • Monstrul din Oslo va fi supus unei noi expertize psihiatrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monstrul din Oslo va fi supus unei noi expertize psihiatrice

  Tribunalul din Oslo va ordona astăzi o nouă expertiză psihiatrică a lui Anders Behring Breivik, norvegianul responsabil de moartea a 77 de persoane, după ce anul trecut doi experţi au declarat că acesta suferă de schizofrenie paranoidă, a anunţat joi cotidianul norvegian Verdens Gang (VG), citat de Agerpres.

 • Verdict: „nebun“. Breivik nu va fi judecat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Verdict: „nebun“. Breivik nu va fi judecat

  Norvegianul Anders Behring Breivik (32 de ani) a recunoscut că a ucis, pe 22 iulie, zeci de persoane cu bună ştiinţă. Totuşi, nu va putea fi judecat, pentru că experţii l-au declarat "psihotic".

 • În mintea criminalului care a îndoliat Norvegia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În mintea criminalului care a îndoliat Norvegia

  Un dublu măcel care a îngrozit lumea. La 22 iulie, norvegianul Anders Behring Breivik a ucis cu sânge rece 77 de oameni. Cei mai mulţi erau adolescenţi şi tineri. Discovery Channel difuzează în premieră, duminică, de la ora 22.00, un documentar cutremurător despre modul în care a gândit şi a acţionat asasinul.

 • Efectul Oslo – întărirea Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectul Oslo – întărirea Europei

  Europenii trebuie să găsească o soluţie pentru a stopa atacarea democraţiei şi statului de drept de către indivizi şi grupuri anarhiste şi justiţiare. După masacrul comis de Anders Behring Breivik, este necesar ca norvegienii să înţeleagă că în prezent nu mai pot urma calea „splendidei izolări".

 • Breivik se visează şeful armatei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Breivik se visează şeful armatei

  Anders Behring Breivik a cerut demisia Guvernului de la Oslo şi abdicarea regelului Harald al V-lea, înainte ca el să ofere noi detalii anchetatorilor cu privire la atacurile sângeroase de la Oslo şi de pe insula Utoya, soldate cu 77 de morţi şi numeroşi răniţi.

 • Ce dorea de fapt atentatorul de la Oslo?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce dorea de fapt atentatorul de la Oslo?

  În timp ce numărul victimelor atentatului de la Oslo a crescut la 93 şi Norvegia se află în şoc post-traumatic, apare din ce în ce mai pregnant întrebarea: ce l-a motivat pe norvegianul „conservator” să-şi ucidă compatrioţii pentru a apăra Europa de pericolul islamic?

Modifică Setările