Stiri despre ambalaj

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O lecţie despre miturile ambalajelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O lecţie despre miturile ambalajelor

  Oricum ai face calculele, ambalajele sunt o veste proastă pentru planetă, iar odată cu Crăciunul, consumul atinge punctul culminant. Dar ambalajele nu sunt chiar atât de rele, aşa cum Stephen Aldridge şi Laurel Miller arată în cartea „Why Shrink-wrap a Cucumber? The Complete Guide to Environmental Packaging (De ce să ambalezi un castravete? Ghidul complet al ambalajului mediului)”.

 • Ambalaj revoluţionar bioactiv pentru carne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambalaj revoluţionar bioactiv pentru carne

  În Marea Britanie este elaborat un nou ambalaj revoluţionar bioactiv pentru carne. Particularitatea acestuia este de a fi foarte subţire, practic invizibil şi comestibil.

 • Pungile de plastic, mai „verzi“ decât cele din bumbac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pungile de plastic, mai „verzi“ decât cele din bumbac

  Sacoşele din pânză sunt de 200 de ori mai dăunătoare mediului decât cele din polietilenă. O cercetare realizată la cererea guvernului britanic, dar nepublicată până în prezent, sugerează că pungile de plastic ar fi mai puţin nocive decât credeam.

 • Ambalaje de lapte ecologice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambalaje de lapte ecologice

  Lanţul de supermarketuri Sainsbury din Marea Britanie a introdus un model de ambalaje ecologice, încercând să facă până şi consumul de lapte mai prietenos cu mediul.

 • Atenţie-nu cumpăraţi produse din locuri neautorizate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie-nu cumpăraţi produse din locuri neautorizate!

  Protecţia consumatorilor avertizează în legătură cu pericolele la care vă expuneţi dacă achiziţionaţi produse alimentare, fără să examinaţi mai înainte ambalajul. Dacă ambalajul e bombat sau prezintă deformări, produsul nu mai este sigur.

 • Mare atenţie la produsele pe care le cumpăraţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mare atenţie la produsele pe care le cumpăraţi

  În ultimile zile, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a efectuat controale la mai mulţi operatori economici care comercializează produse alimentare.

Modifică Setările