Stiri despre 85 de ani

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ANIVERSARE Regizorul Mircea Drăgan împlineşte 85 de ani. „Iubesc cel mai mult filmele pe care nu le-am făcut“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANIVERSARE Regizorul Mircea Drăgan împlineşte 85 de ani. „Iubesc cel mai mult filmele pe care nu le-am făcut“ VIDEO

  Regizorul Mircea Drăgan, celebru pentru filmele „Neamul Şoimăreştilor", "Columna", "Brigada Diverse în acţiune", "BD în alertă", "BD la munte şi la mare", "Fraţii Jderi", "Ştefan cel Mare", "Cuibul salamandrelor", "Aurel Vlaicu", "Cucoana Chiriţa" şi "Chiriţa la Iaşi", împlineşte 85 de ani. Marin Mitru i-a dedicat  monografia „Mircea Drăgan“, în Colecţia Centenarul Cinematografului Românesc de la Editura şi Tipografia INTACT.

 • A murit părintele „Liceenilor“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit părintele „Liceenilor“ VIDEO

  Scriitorul George Şovu, scenaristul filmelor „Declaraţie de dragoste“ şi „Liceenii“, regizate de Nicolae Corjos, a murit luni, la vârsta de 85 de ani, şi va fi înmormântat joi, la cimitirul Mănăstirii Cernica, au declarat membri ai familiei.

 • Actorul Ion Besoiu, la 85 de ani: „Vacarmul politic de azi nu m-a pasionat“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Ion Besoiu, la 85 de ani: „Vacarmul politic de azi nu m-a pasionat“ VIDEO

  Actorul Ion Besoiu, invitat în studioul Adevărul live, a vorbit despre bucuriile şi tristeţile din întreaga sa carieră de peste 66 de ani. A interpretat numeroase roluri alături de alţi mari actori ai scenei româneşti. De asemenea, are o bogată filmografie, de peste 80 de filme. Ion Besoiu va împlini 85 de ani pe 11 martie.

 • Nora Iuga, la 85 de ani:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nora Iuga, la 85 de ani: "Fetiţa cu o mie de riduri sunt chiar eu”

  Nora Iuga împlineşte astăzi 85 de ani. Vă vine să credeţi? Cea care a scris, odinioară, "Sexagenera şi tânărul", e mai tânără în spirit decât mulţi aşa-zişi tineri. Poeta mi-a mărturisit, într-un interviu, că mama sa a învăţat-o că "cea mai mare calitate a unei femei este să rămână demnă”.

 • La Sala Radio, şapte evenimente muzicale
marchează 

cei 85 de ani de
la primul semnal Radio România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Sala Radio, şapte evenimente muzicale marchează cei 85 de ani de la primul semnal Radio România

  „Alo, Alo, aici Radio Bucureşti!” sunt cuvintele auzite pentru prima oară de ascultătorii români pe 1 noiembrie 1928, cu prilejul difuzării primei emisiuni a Societăţii de Difuziune Radiotelefonică, aşa cum era denumit atunci serviciul public de radio, instituţie ce poartă astăzi numele de Societatea Română de Radiodifuziune - SRR (cunoscută sub numele de Radio România).

 • Bătrân de 85 de ani, găsit spânzurat în grajd
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătrân de 85 de ani, găsit spânzurat în grajd

  Apelul a fost dat pe numărul unic de urgenţă 112 sâmbătă seara: apropiaţii au găsit, în grajdul unei locuinţe din localitatea Măcin, judeţul Tulcea, trupul neînsufleţit al unui bărbat. La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi de Ambulanţă.

Modifică Setările