Suntem şi pe Facebook: Tech Adevărul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
tech adevarul

De astăzi, suntem şi pe Facebook. Pentru a vă oferi o experienţă cât mai completă şi ştiri, analize şi fotogalerii cât mai interesante, Tech poate fi găsit şi pe Facebook.

Tech Adevărul este locul unde dorim să creăm împreună o comunitate a pasionaţilor de tehnologie, gaming sau ştiinţă. Este locul unde vă vom da mai mult decât putem da pe site şi vom vorbi poate mai deschis decât vorbim aici.

Nu avem nicio regulă pentru pagina Tech Adevărul. Nu vă vom promite marea cu sarea. Nu vom posta numai articole, ci vom varia şi vă vom oferi imagini, dezbateri, video-uri şi chiar mici momente din viaţa noastră printre gadgeturi.

În momentul de faţă experimentăm cu pagina, ne jucăm cu ea şi aşteptăm feedback în permanenţă. Adresa noastră de contact se găseşte pe pagină.

Ce puteţi face acolo? Ei bine, comentariile şi like-urile sunt evidente, dar aşteptăm sugestii de gadgeturi pe care aţi dori să le testăm, sugestii de subiecte, vrem să aflăm ce vă interesează şi ce ar trebui să luăm în considerare.

Puteţi găsi pagina de Facebook accesând acest link. În curând, vom apărea pe Twitter pentru a comunica şi vom avea o surpriză la secţiunea de gaming.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite