Madi Rădulescu

Managing Partner MMM Consulting

Toate studiile despre leadership, indiferent de aria geografică în care sunt făcute, dacă se referă la preferinţele anumitor generaţii sau dacă iau în discuţie leadershipul feminin arată cu cifre, cu validare statistică faptul că oamenii aşteaptă de la leaderii lor integritate, pe primul loc.

Se vorbeşte mult despre rezilienţă, însă prea puţin în termeni de leadership şi sociali/globali. Suntem parte la zbuciumuri zilnice, de la problemele din societatea românească, la cele din spaţiul extern  şi până la cel individual sau de echipă. Ce semnifică astăzi rezilienţa şi cum poate fi citită mai bine şi folosită în acest context complex?

Ce se întâmplă la această oră în lume ne afectează şi ne îngrijorează, într-un fel sau altul, pe toţi. La fel, la nivelul societăţii noastre unde pare că nu mai de leadership nu avem parte. Rolul de conducere aduce după sine putere. De foarte multe ori, când te uiţi de jos în sus, e greu să distingi leadershipul de putere, pentru că întotdeauna jocul de putere va fi mai vizibil.

Vezi mai multe
Modifică Setările