Dragoş Butuzea

Consultant HR

Spectatorii dornici să cumpere bilete la Festivalul Naţional de Teatru sunt nevoiţi să plătească dinainte 200 de lei pentru a putea apuca bilete. Este o pre-rezervare, instituită de societatea MyStage Ticketing, în care acum câteva luni, un scandal în presă anunţa că asociatul acestei societăţi este apropiat fiului lui Ion Caramitru. Cetăţeanul amator de teatru e astfel condiţionat să dea o sumă de bani fără a i se garanta nimic.

„Coaliţia pentru familie“ a solicitat luni, 23 mai, Parlamentului României, un referendum de modificare a unui articol din Constituţie, prin care să se elimine termenul de „soţi“, ce putea da naştere la includerea persoanelor de acelaşi sex, cu termenul de „bărbat şi femeie“. Totul justificat ca fiind o măsură de îmbunătăţire a condiţiei familiei şi nicidecum ceea ce este de fapt: UN ACT DE PUTERE ŞI DE OPINIE RELIGIOASĂ.

Pe 24 ianuarie, cu prilejul împlinirii a 80 de ani a Institutului Francez de la Bucureşti, tânărul pianist francez Ingmar Lazar a susţinut la Ateneul Român un recital de pian. Interpretarea sa plină de sensibilitate, ce i-a făcut pe unii să-l numească cel mai bun pianist francez din noua generaţie, a răspuns cu multă însufleţire aşteptărilor publicului.

Modifică Setările